Jesi li već čula za yoga sandale? Osim što su udobne bit će i idealni modni dodatak svakom ljetnom stylingu

Udobne, funkcionalne i estetski vrlo privlačne - to su disimi? Yoga Lifestyle sandale koje su nas svojom funkcionalnošću i dizajnom nedavno oduševile. Evo o čemu se radi

Jesi li već čula za yoga sandale? Osim što su udobne bit će i idealni modni dodatak svakom ljetnom stylingu

Svakog smo ljeta u potrazi za novim sandalama i natikačama koje će nam pružati udobnost pri hodanju, ali i upotpuniti naše ljetne lookove, a upravo to smo pronašle u Yoga Lifestyle sandalicama hrvatskog brenda disimi? koji je nedavno na našem tržištu po prvi puta predstavio ženske sandale izrađene od yoga mat materijala.

Inače, disimi? je poznati hrvatski brend koji se od 2010., kada je osnovan, profilirao u jedan od prepoznatljivijih domaćih brendova koji jamči dobar omjer cijene i kvalitete, a čiji asortiman obuhvaća obuću za ljeto, kućnu obuću, šešire, kape, torbe i cekere te ručnike i ležaljke za plažu.

Yoga sandale koje su nama zapele za oko dio su njihove Premium kolekcije koju obilježava vrhunska udobnost, kvaliteteni materijali i dizajn koji zrači mediteranskom opuštenošću. Dizajnirane za žene koje se ne boje biti svoje i posebne, ove su sandale savršena dopuna ljetnim modnim lookovima.


Kako bismo saznale malo više filozofiji koja se krije iza ovih sandala razgovarale smo s Lukom Trgom, suvlasnikom i pokretačem disimi? brenda koji je s partnerom Mladenom Orlićem stvorio ovu lijepu poduzetničku i modnu priču. Luka nam je tako otkrio kako je cijeli stil brenda nadahnut pojedincima koji ne pristaju na kompromise kada je u pitanju stil.  
„Naša misija je da uz nas naši kupci imaju nezaboravno disimi? ljeto. Mi smo tu da upotpunimo savršenu ljetnu kombinaciju koja odlično funkcionira na plaži, ali i za vrijeme večernjeg izlaska“, objašnjava nam Luka te dodaje kako su iznimno ponosni na svoje nove yoga sandale jer je kako kaže u njima – „svaki korak radost“. A mi se s njim moramo složiti.


Nosive u svim kombinacijama, minimalističke, ali istovremeno estetski zanimljive, praktične i udobne – Yoga Lifestyle sandale jedini je par obuće koji nam treba ovog ljeta.


„Nama je cilj da kupci osjete našu emociju, ljubav i strast koju smo unijeli u stvaranje naše kolekcije, praktične, trajne, neodoljive i drugačije“, govori nam Luka koji je najponosniji zbog toga što je njegov brend tijekom godina zadovoljio i usrećio tisuće zadovoljnih kupaca.

„Ponosni smo što smo postigli prepoznatljivost, što kroz godine imamo tisuće zadovoljnih kupaca kojima smo uljepšali trenutke ljeta, na sve žene koje su se poljubile u ljetno predvečerje ispod šešira sa širokim obodom i luckastim natpisom na njemu, na našem ručniku se izležavale ispred predivnog tirkiznog mora u nekoj skrivenoj uvali, na žene koje su u naše torbe za odlazak na plažu stavile sve što im je trebalo za njih i djecu, i da - sve je stalo, što smo ih pratili i pratimo u večernjim izlascima, na jutarnju kavicu sa prijateljicom na terasi beach bara u našoj tunici,… najponosniji smo na to što smo postali dio nezaboravnih trenutaka i života naših kupaca“, zaključuje Luka.


U žarkim bojama ili pak jednostavne crne, disimi? yoga sandale doista će svaki boravak na plaži učiniti ugodnijim no ikad prije. Vrhunsku udobnost i kvalitetu zahvaljuju upravo inovativnoj izradi, dizajnu i odabiru materijala. Naime, ove su sandalice inspirirane yogom zbog čega je gazna površina napravljena od yoga mat materijala koji garantira udobno hodanje i potporu stopalima. Uz to, jednostavno vezanje tkanine oko stopala jamči funkcionalnost i nesmetano kretanje bez straha od ispadanja sandale.

Yoga Lifestyle sandale dolaze u šest kombinacija boja, a mogu se kupiti isključivo preko službenog web shopa brendai to po cijeni od 189 kuna.

Yoga lifestyle sandale crne - 189 kuna

Image

Yoga lifestyle sandale žute - 189 kuna

Image

Yoga lifestyle sandale apstraktne - 189 kuna

Image

Yoga lifestyle sandale cvjetne - 189 kuna

Image

Yofa lifestyle sandale bež/zlatne - 189 kuna

Image

Yoga lifestyle sandale crne/zlatne - 189 kuna

Image