LEPRŠAVE I PROZRAČNE

Haljine s tankim naramenicama su idealan izbor za ljeto – znamo gdje ove sezone pronaći najljepše modele

I ove sezone haljine različitih krojeva i stilova našle su se u fokusu kolekcija mnogih modnih brendova, a kao idealan izbor za ljetnu sezonu ističu se modeli s tankim naramenicama odnosno 'bretelama'

Haljine s tankim naramenicama
Foto: H&M

Iako skoro svi volimo ljeto, visoke temperature često nam zadaju muke kad je u pitanju osmišljavanje svakodnevnih kombinacija. Tijekom ljetnih vrućina najbolje je nositi lagane, prozračne i lepršave komade, a favorit žena su haljine.

Image
RAZIGRANI OUTFITI

Prugaste haljine koje želimo u svom ormaru ovo ljeto - 17 trendi modela

Jednostavne, ali i efektne, haljine su idealan dodatak ljetnoj garderobi. I ove sezone haljine različitih krojeva i stilova našle su se u fokusu kolekcija mnogih modnih brendova, a kao idealan izbor za ljetnu sezonu ističu se modeli s tankim naramenicama odnosno 'bretelama'.

Ovaj model haljine savršen je odabir za one najtoplije ljetne dane, a nosiv je u gotovo svakoj prilici. Haljine s tankim naramenicama sjajno će izgledati u ležernim prilikama, kao i u večernjim kombinacijama, no mogu se nositi čak i na posao, u spoju s lanenim blejzerom ili košuljom.

U ponudi high street dućana mogu se pronaći uistinu odlični modeli, od onih mini dužine pa do romantičnih maxi modela. Obojene jarkim bojama, neutralnim nijansama ili pak začinjene raskošnim printevima, haljine s tankim naramenicama s lakoćom će se uklopiti u svačiji ormar.

Lako se stiliziraju i pristaju uz gotovo svaki tip obuće stoga ih se svakako isplati imati u ormaru. U potrazi za najljepšim modelima za ovo ljeto, zavirile smo u kolekcije omiljenih brendova, a naše favorite izdvajamo u nastavku.

Foto: Instagram, H&M, Mango, Mohito, Sinsay, Zara

Sinsay - 9,99 €

Image

Sinsay - 12,99 €

Image

Sinsay - 14,99 €

Image

Mohito - 24,99 €

Image

Mohito - 29,99 €

Image

Mohito - 39,99 €

Image

H&M - 24,99 €

Image

H&M - 49,99 €

Image

H&M - 19,99 €

Image

H&M - 49,99 €

Image

H&M - 39,99 €

Image

H&M - 19,99 €

Image

Zara - 29,95 €

Image

Zara - 29,95 €

Image

Zara - 35,95 €

Image

Zara - 25,95 €

Image

Mango - 49,99 €

Image

Mango - 55,99 €

Image

Mango - 29,99 €

Image
Image
LJETO NAM SE VRATILO

Zagrebačka špica: Zagrepčani u odličnim trendi ljetnim kombinacijama