NEODOLJIV MODNI DETALJ

Haljine i suknje s čipkastim detaljima su trend - donosimo najženstvenije komade

Ženstveni komadi s detaljima od čipke svako se malo vraćaju na modnu scenu, a ako je suditi prema najnovijim kolekcijama popularnih high street brendova, čini se da će i ovog ljeta biti jako trendi

Čipkaste haljine i suknje
Foto: Profimedia.hr

Ženstveni komadi s detaljima od čipke svako se malo vraćaju na modnu scenu, a ako je suditi prema najnovijim kolekcijama popularnih high street brendova, čini se da će i ovog ljeta biti jako trendi.

Image
POVOLJNI KOMADI

Dvije bijele haljine iz C&A su sve što nam treba za ležerne ljetne dane

Čipka ove sezone najčešće dolazi u spoju s haljinama i suknjama. Djeluje vrlo romantično i nesumnjivo će privući pažnju zaljubljenika u modu. U ponudi brendova mogu se pronaći ležerne haljine boho stila ukrašena čipkanim detaljima koje će se savršeno uklopiti u svakodnevne ljetne outfite. No, svoje su mjesto u kolekcijama pronašli i ženstveni negliže modeli te različite suknje sa čipkom koje će odlično izgledati u nekim malo svečanijim prigodama.

Da će komadi od čipke ovog ljeta biti veliki modni hit uvjerila nas je i slavna manekenka Emily Ratajkowski koja je nedavno snimljena na ulicama New Yorka u romantičnoj bijeloj haljini s potpisom high street brenda Mango. Popularna trendseterica ovu ženstvenu haljinu stilizirala je na pomalo neočekivan način – uz crvene Puma tenisice. Ovaj upečatljiv look prava je ljetna inspiracija, a haljina koju je Emily nosila može se pronaći u novoj Mango kolekciji po cijeni od 119,99 eura.

Image
Foto: Profimedia.hr
Image
Foto: Mango

Mango haljina - 119,99 €

Uz Mango, i drugi su popularni high street brendovi, poput Zare i H&M-a, uvrstili komade s čipkom i čipkanim detaljima u svoje ljetne kolekcije, a najviše pažnje privlače haljine i suknje. One najljepše i najšarmantnije modele iz aktualne ponude donosimo u nastavku.

H&M - 49,99 €

Image

H&M - 49,99 €

Image

H&M - 39,99 €

Image

H&M - 30,99 €

Image

H&M - 89,99 €

Image

Mango - 55,99 €

Image

Mango - 59,99 €

Image

Mango - 39,99 €

Image

Mango - 39,99 €

Image

Zara - 35,95 €

Image

Zara - 25,95 €

Image

Zara - 59,95 €

Image

Zara - 69,95 €

Image

Zara - 29,95 €

Image

Zara - 35,95 €

Image

Zara - 69,95 €

Image

Zara - 39,95 €

Image
Image
LJETO NAM SE VRATILO

Zagrebačka špica: Zagrepčani u odličnim trendi ljetnim kombinacijama