Haljina u kombinaciji s čizmama jesenski je 'must have', pa smo provjerile kako isfurati taj trend

Dolazak jeseni ne znači da moramo otpisati ljetne haljine, već baš naprotiv - sada ih možeš nositi u kombinaciji sa svojim omiljenim parom gležnjača

Haljina u kombinaciji s čizmama jesenski je 'must have', pa smo provjerile kako isfurati taj trend

Koliko god ih volimo i ne možemo bez njih, dolaskom jeseni ipak ne želimo iz dana u dan nositi samo hlače. Srećom, niti ne moramo, jer ove se jeseni vraća trend koji ćemo sve rado prigrliti, a riječ je o kombinaciji haljina i čizama.

Image

U H&M-u smo pronašle 20 haljina s volanima koje su savršene za jesenske daneDolazak jeseni ne znači da moramo otpisati ljetne haljine, već baš naprotiv - sada ih možeš nositi u kombinaciji sa svojim omiljenim parom gležnjača, a gore nabaciti kožnu ili traper jaknu. A osim ljetnih haljina, i duge, maxi haljine, pletene haljine te haljine svih boja i uzoraka također mogu dobro izgledati uparimo li ih uz čizme.

No koje vrste čizama najbolje idu uz koje stilove haljina? Pronašle smo nekoliko ideja kako kombinirati određene stilove haljina uz različite vrste čizama, a na tebi je samo da pronađeš koji ti stil najbolje odgovara i ove jeseni zablistaš u svojoj omiljenoj haljini!


Šarena haljina + čizme u boji


Svi znaju kako je jedan od najjednostavnijih načina za postići šik izgled taj da boju svoje obuće upariš s bojom odjeće, pa isto to možeš napraviti i sa svojom haljinom i čizmama - sigurno nećeš pogriješiti.

Kožni sako + pletena haljina + čizmice


Pletena haljina savršen je izbor za hladnije jesenske dane i odlično će izgledati upariš li ju s gležnjačama. Na nju će najbolje ići kožni sako ili kožna jakna, a cijeli outfit najbolje ćeš podići efektnom torbicom i jednostavnim nakitom.

Haljina od tvida + ravne čizme


Haljine od tvida ponovno se vraćaju u modu i savršen su izbor za hladne jesenske dane, a u kombinaciji s ravnim gležnjačama mogu itekako dobro izgledati.

Bijela maxi haljina + kaubojke


Bijele maxi haljine koje su bile neizostavan dio ljeta sada možemo nositi i dolaskom jeseni, a u kombinaciji s popularnim kaubojkama izgledat će neodoljivo.

Maxi haljina + visoke čizme


Želiš li svoj outfit podići na višu razinu i ne pokazati nimalo kože, tada je maxi haljina dugih rukava u kombinaciji s visokim čizmama pravi izbor za tebe. 

Životinjski uzorak + chunky čizme


Hrabri print na bilo kojem komadu odjeće može podići svaki outfit, a posebno ako se radi o haljini životinjskog printa. Ona će u kombinaciji s neobičnim chunky čizmama itekako doći do izražaja i izgledat će sjajno.

Lepršava mini haljina + vojničke čizme


Kratke, lepršave haljine nosile smo cijelo ljeto, a bit će neizostavan komad i ujesen. U kombinaciji s vojničkim čizmama i kožnom jaknom tvoja će lepršava haljina odlično izgledati.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.