UVIJEK TRENDI

Idealni za prijelazni period: Najljepši kratki i dugi kaputi iz H&M-a, Manga i Zare

Niz zanimljivih modela obogatio je ponudu high street trgovina, a kao idealan izbor za preostale dane zime i prijelazni period ističu se tanki kaputi te oni kratkog kroja

profimedia-0840601119.jpg
Foto: Profimedia.hr

Dok lagano odbrojavamo dane do proljeća, u trgovine modnih brendova počele su stizati kolekcije za novu sezonu u kojima se istaknulo pregršt uzbudljivih novih trendova i zanimljivih noviteta. Kaputi su must-have komad unutar zimske garderobe, no bit će naš izbor i tijekom prijelaznog perioda, a nastavit ćemo ih nositi i u prvim danima proljeća.

Image
SUPER KOMADI

Sniženja još traju, a ovo su bunde i puf jakne koje se isplati uloviti

Elegantni, funkcionalni i uvijek trendi, kaputi su savršen dodatak svakom ormaru i pristaju uz svaki stil pa se u njih isplati investirati. Niz zanimljivih modela obogatio je ponudu high street trgovina, a kao idealan izbor za preostale dane zime i prijelazni period ističu se tanki kaputi te oni kratkog kroja.

S obzirom na to da se mogu nositi uz razne outfite i u svim prigodama, u garderobi uvijek volimo imati kapute u nekoliko različitih boja i modela. I dok smo tijekom hladnih zimskih dana posezale za dugim modelima od vune te teddy kaputima, u narednom ćemo periodu češće birati one malo laganije modele ili pak kratke kapute koji su izuzetno praktični.

Stoga smo odlučile istražiti što su nam popularni high street brendovi H&M, Mango i Zara pripremili za nadolazeću sezonu, a neke od najboljih kaputa idealnih za prijelazni period pred nama donosimo u nastavku.

H&M, 60 eur

Image

H&M, 70 eur

Image

H&M, 55 eur

Image

H&M, 60 eur

Image

Mango, 100 eur

Image

Mango, 100 eur

Image

Mango, 200 eur

Image

Mango, 70 eur

Image

Mango, 150 eur

Image

Mango, 100 eur

Image

Zara, 100 eur

Image

Zara, 129 eur

Image

Zara, 70 eur

Image

Zara, 100 eur

Image

Zara, 90 eur

Image

Zara, 90 eur

Image

POGLEDAJ VIDEO: SAZNAJ SVE O BOTOKSU