SUPER KOMADI

Sniženja još traju, a ovo su bunde i puf jakne koje se isplati uloviti

Mekane, tople i stylish, bunde i puf jakne podići će svaki zimski look, praktične su i uvijek trendi pa se u takve komade isplati investirati

6343V-84X-005-1-754606_2.jpeg
Foto: Reserved

Ovih nam je dana zima napokon pokazala svoje zube, a u takvim prilikama, tople i udobne odjevne kombinacije svima su nam prioritet. Tople čizme i debela zimska jakna, kaput ili bunda su neizostavni komadi unutar zimske garderobe.

Image
POŽURI!

U pola cijene! 20 lijepih komada iz Zare koji su sniženi za čak 50 posto

I ove sezone bunde od umjetnog krzna, kao i upečatljive pufaste jakne istaknule su se kao jedan od najpoželjnijih modela za kreiranje efektnih i toplih zimskih outfita. Ovi su komadi savršen dodatak svakoj garderobi, a brojni trendi modeli mogu se pronaći i na policama high street trgovinama.

Zimska sniženja još uvijek traju pa je sada idealno vrijeme za kupovinu takvih komada. Naime, brojni zimski komadi sada se mogu uloviti po super cijenama pa je to super prilika da obogatiš svoju garderobu s novom jaknom ili bundom za zimu.

Mekane, tople i stylish, bunde i puf jakne podići će svaki zimski look, praktične su i uvijek trendi pa se u takve komade svakako isplati investirati.

Kako bismo ti olakšale izbor, u nastavku smo izdvojile neke od najboljih modela sa sniženja u trgovinama popularnih high street brendova.

H&M, 49 eur

Image

H&M, 109 eur

Image

H&M, 40 eur

Image

H&M, 36 eur

Image

H&M, 56 eur

Image

Mango, 100 eur

Image

Mango, 80 eur

Image

Mango, 56 eur

Image

Reserved, 20 eur

Image

Reserved, 23 eur

Image

Reserved, 40 eur

Image

Reserved, 50 eur

Image

Reserved, 40 eur

Image

Zara, 26 eur

Image

Zara, 13 eur

Image

Foto: Instagram, H&M, Mango, Reserved, Zara

POGLEDAJ VIDEO: TREBA LI PUSTITI DIJETE DA SE SAMO IGRA?