H&M ima prekrasne ležerne haljine, idealne za nošenje, pa i kod kuće

Jednostavne i udobne, ove haljine odličan su izbor za tople ljetne dane provedene u udobnosti vlastita doma, a moći ćeš ih nositi i preko kupaćeg kostima

H&M ima prekrasne ležerne haljine, idealne za nošenje, pa i kod kuće

Haljina je omiljeni modni komad mnogih žena, osobito tijekom ljetnih dana kada tragamo za udobnim i lepršavim modelima u kojima ćemo se osjećati ugodno.

Osim elegantnih i ženstvenih haljina idealnih za posebnije prigode i svečane trenutke, ove sezone ponudom mnogih brendova dominiraju i ležerniji modeli haljina od pamuka, viskoze i popelina. Najčešće su midi duljine i bez rukava te su odličan izbor za nošenje u udobnosti vlastita doma ili pak kao dio outfita za plažu. Ugodne su i praktične te cjenovno vrlo pristupačne.


Jedan od high street brendova u čijoj se ponudi može pronaći zaista bogat izbor ležernih modela haljina je H&M. Od rebrastih pa do pletenih i običnih pamučnih modela, H&M ima ponešto za svakoga.


Jednostavne i udobne, ove haljine odličan su izbor za tople ljetne dane provedene u udobnosti vlastita doma, a moći ćeš ih nositi i preko kupaćeg kostima. U kombinaciji s ravnim sandalama ili pak tenisicama možeš ih nositi i tijekom izlaska na subotnju kavu s prijateljicama. Modeli iz H&M-a dolaze u raznim bojama i uzorcima, a ističu se haljine na bretelice i bez rukava koje su savršen izbor za one najtoplije dane koji su još uvijek pred nama.

Neke od najpoželjnijih modela iz H&M-ove ponude izdvojile smo u nastavku.

Foto: H&M, Instagram

Haljina od mješavine pamuka, 260 kn

Image

Haljina od rebraste tkanine, 380 kn

Image

Haljina A-kroja, 150 kn

Image

Haljina od pamuka, 190 kn

Image

Haljina u stilu T-shirt majice, 115 kn

Image

Haljina s gumbima, 135 kn

Image

Haljina od viskoze, 115 kn

Image

Haljina s V-izrezom, 150 kn

Image

Haljina u stilu kaftana, 115 kn

Image

Duga haljina od pamuka, 300 kn

Image

Haljina s detaljem mašne, 260 kn

Image

Duga haljina od mješavine pamuka, 115 kn

Image

Lepršava haljina od lyocell tkanine, 190 kn

Image

Haljina bez rukava, 100 kn

Image

Haljina od mješavine lana i viskoze, 150 kn

Image