Name of a Goddess

Domaći brend Anka jewelry u novoj kolekciji prvi put ima posebne ogrlice

Nakon prstenja, narukvica i naušnica Anka jewelry novom kolekcijom u svoju ponudu jedinstvenog nakita po prvi puta uvodi pozlaćene srebrne ogrlice s privjeskom u obliku slova koja su ukrašena s neobrađenim herkimer dijamantom kao poludragim kamenom

ANKA - Name of a Goddess (7).jpg
Foto: Anka jewelry

Domaći dizajnerski brand nakita Anka jewelry povodom svoje treće godine od osnutka predstavlja najnoviju kolekciju pod nazivom Name of a Goddess. Kolekciju čine jedinstvene pozlaćene srebrne ogrlice s privjeskom u obliku slova ukrašena neobrađenim herkimer dijamantom poludragim kamenom. Ovo je ujedno prvi puta da Anka jewelry u svojoj ponudi, uz dosadašnje prstenje, narukvice i naušnice, ima i ogrlice.

Image
Anka Jewelry

#podrzidomace: Antonija radi nakit od poludragog kamenja, a iza njega stoji zahvala majci

Kolekcija Name of a Goddess posvećena je svima onima kojima treba vjetar u leđa na kojem je i sama začetnica brenda Antonija Ivanković bila zahvalna kada je prije tri godine krenula na svoj kreativni i poduzetnički put. Stoga upravo taj osjećaj Anka jewelry želi utkati u ove ogrlice – da predan i strastven rad uvijek rezultira osjećajem ponosa i zadovoljstva. "Otkako sam se odvažila da krenem putem ostvarenja svojih snova s brendom Anka jewelry, naučila sam da trebamo sami sebi biti na prvom mjestu. Zbog toga je ovoga puta kolekcija cijela u 14k zlatu jer je on simbol prvog mjesta i svijetli najjače. Tu je dodatno i herkimer dijamant kao podsjetnik da ne treba odustajati od svojih ciljeva i snova. Njegova simbolika je u tome da daje dodatnu inspiraciju i vjeru u sebe onome tko ga nosi. Stoga izaberite prvo slovo svog imena ili ponesite sa sobom imena svojih bližnjih“, poručila je začetnica brenda Antonija Ivanković.

Image
Foto: Anka jewelry

Osim što su idealan podsjetnik na vlastite vrijednosti, ambicije i ciljeve, ogrlice iz kolekcije Name of a Goddess su i odličan izbor za poklon. Ako se ogrlica s početnim slovom imena pokloni voljenima, majci, prijateljici ili voljenoj osobi, tada se uvijek i svuda svoje najdraže nosi uz sebe i ima ih se blizu. Simbolično, kada se nosi, privjesak radi dužine ogrlice visi tik uz srce. Osim toga, svaki komad Anka jewelry nakita jedinstven i neponovljiv, baš kao što je i svaka žena.

Nova kolekcija Name of a Goddess brenda Anka jewelry može se potražiti na internetskoj stranici brenda ili naručiti putem Instagram profila i u Babushka storeu u Zagrebu.

Image
Foto: Anka jewelry
Image
Foto: Anka jewelry
Image
Foto: Anka jewelry