Name of a Goddess

Domaći brend Anka jewelry u novoj kolekciji prvi put ima posebne ogrlice

Nakon prstenja, narukvica i naušnica Anka jewelry novom kolekcijom u svoju ponudu jedinstvenog nakita po prvi puta uvodi pozlaćene srebrne ogrlice s privjeskom u obliku slova koja su ukrašena s neobrađenim herkimer dijamantom kao poludragim kamenom

ANKA - Name of a Goddess (7).jpg
Foto: Anka jewelry

Domaći dizajnerski brand nakita Anka jewelry povodom svoje treće godine od osnutka predstavlja najnoviju kolekciju pod nazivom Name of a Goddess. Kolekciju čine jedinstvene pozlaćene srebrne ogrlice s privjeskom u obliku slova ukrašena neobrađenim herkimer dijamantom poludragim kamenom. Ovo je ujedno prvi puta da Anka jewelry u svojoj ponudi, uz dosadašnje prstenje, narukvice i naušnice, ima i ogrlice.

Image
Anka Jewelry

#podrzidomace: Antonija radi nakit od poludragog kamenja, a iza njega stoji zahvala majci

Kolekcija Name of a Goddess posvećena je svima onima kojima treba vjetar u leđa na kojem je i sama začetnica brenda Antonija Ivanković bila zahvalna kada je prije tri godine krenula na svoj kreativni i poduzetnički put. Stoga upravo taj osjećaj Anka jewelry želi utkati u ove ogrlice – da predan i strastven rad uvijek rezultira osjećajem ponosa i zadovoljstva. "Otkako sam se odvažila da krenem putem ostvarenja svojih snova s brendom Anka jewelry, naučila sam da trebamo sami sebi biti na prvom mjestu. Zbog toga je ovoga puta kolekcija cijela u 14k zlatu jer je on simbol prvog mjesta i svijetli najjače. Tu je dodatno i herkimer dijamant kao podsjetnik da ne treba odustajati od svojih ciljeva i snova. Njegova simbolika je u tome da daje dodatnu inspiraciju i vjeru u sebe onome tko ga nosi. Stoga izaberite prvo slovo svog imena ili ponesite sa sobom imena svojih bližnjih“, poručila je začetnica brenda Antonija Ivanković.

shimmer fallback

Osim što su idealan podsjetnik na vlastite vrijednosti, ambicije i ciljeve, ogrlice iz kolekcije Name of a Goddess su i odličan izbor za poklon. Ako se ogrlica s početnim slovom imena pokloni voljenima, majci, prijateljici ili voljenoj osobi, tada se uvijek i svuda svoje najdraže nosi uz sebe i ima ih se blizu. Simbolično, kada se nosi, privjesak radi dužine ogrlice visi tik uz srce. Osim toga, svaki komad Anka jewelry nakita jedinstven i neponovljiv, baš kao što je i svaka žena.

Nova kolekcija Name of a Goddess brenda Anka jewelry može se potražiti na internetskoj stranici brenda ili naručiti putem Instagram profila i u Babushka storeu u Zagrebu.

shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.