KOMADI KOJE ĆEŠ NOSITI GODINAMA

Djeluju luksuzno: Elegantni puloveri iz high street ponude

Dobra pletena odjeća neophodna je za zimske dane, ali i prijelazni period, a uz toliko različitih opcija, nikad nije bilo lakše začiniti svoje kombinacije pleteninom

zaa.jpeg
Foto: Zara

Zima ide prema kraju, no bez obzira na godišnje doba, u kvalitetno pletivo uvijek se isplati uložiti. Topao džemper od vune ili elegantne hlače od kašmira izbori su s kojima je teško pogriješiti, s obzirom na to da je riječ o bezvremenskim klasicima koji će pronaći svoje mjesto unutar svake garderobe.

Image
ŽENSTVENE I TOPLE

Pletene haljine su omiljeni komad ove zime, a ponuda je raznolika

I ove se sezone u high street kolekcijama istaknulo mnoštvo sjajnih pletenih komada, a pojedini modeli djeluju uistinu profinjeno i pomalo luksuzno. Dobra pletena odjeća neophodna je za zimske dane, ali i prijelazni period, a uz toliko različitih opcija, nikad nije bilo lakše začiniti svoje kombinacije pleteninom.

Iako se na našoj listi želja nalaze brojni dizajnerski puloveri poput pletiva luksuznog brenda Ganni, i u high street ponudi mogu se pronaći sjajni model. Primjerice, COS, Massimo Dutti i &Other Stories samo su neki od brendova čiji nas pleteni komadi uspiju uvijek iznova impresionirati svojom kvalitetnom izradom i chic dizajnom.

Želiš li obogatiti svoj ormar s džemperima koji će u tvoje svakodnevne kombinacije unijeti dašak elegancije, a dizajnerski komadi su izvan tvog budžeta, u high street trgovinama možeš birati između mnoštvo lijepih opcija, po pristupačnim cijenama.

U nastavku smo izdvojile neke od najljepših džempera i pulovera iz aktualne high street ponude koji djeluju skupocjeno, a možeš ih kupiti sada i nositi ih godinama.

Foto: Instagram, Arket, COS, H&M, Massimo Dutti, Mango, &Other Stories, Zara

Massimo Dutti, 80 eur

Image

H&M, 50 eur

Image

H&M, 159 eur

Image

H&M, 149 eur

Image

H&M, 129 eur

Image

Mango, 40 eur

Image

Mango, 40 eur

Image

Zara, 30 eur

Image

Zara, 23 eur

Image

Zara, 30 eur

Image

Zara, 30 eur

Image

Zara, 28 eur

Image

Arket, 139 eur

Image

Arket, 89 eur

Image

COS, 49 eur

Image

& Other stories, 89 eur

Image

& Other stories, 179 eur

Image

POGLEDAJ VIDEO: BRAZILKA KOJA JE OSVOJILA HRVATSKU