Darija i Krešimir u Hrvatsku dovode unikatan nakit izrađen od pravih cvjetova orhideje

Osim što ih oboje inspirira strast prema lijepim stvarima, estetici i dugogodišnje iskustvo u proizvodnji, njihova veza s Risisom ima posebnu priču

Darija i Krešimir u Hrvatsku dovode unikatan nakit izrađen od pravih cvjetova orhideje

Trend koji su početkom milenija popularizirale Britney Spears i Beyonce, a ponovno ga u profinjenijoj varijanti ove sezone na velika vrata vraćaju modne kuće poput Chanela i Victorije Beckham - remen-ogrlice, ključan su dio ponude Risisa, singapurskog brenda odnedavno dostupnog i u Hrvatskoj.


ImageOvaj poseban brend nakita u Hrvatsku dovode Darija Kovačević i Krešimir Petrić, dvojac koji stoji iza brenda Lykke. Osim što ih oboje inspirira strast prema lijepim stvarima, estetici i dugogodišnje iskustvo u proizvodnji, njihova veza s Risisom ima posebnu priču. "Risis orhideju mama je dobila na poklon od tete koja je putovala u Singapur prije 25 godina. Tu ogrlicu kojoj sam se cijeli život divila je mama potom darovala meni kada smo Krešimir i ja osnovali Lykke nakit. Zadivljeni ovim jedinstvenim mehanizmom i načinom izrade Risis nakita željeli smo ga prezentirati i našem tržištu. Naša ideja i plan ubrzo su bili prihvaćeni od strane Risisa koji nam je ustupio zastupništvo za Hrvatsku i dio Europe", kaže Darija.

Image


Ovaj dvojac ističe da su se odlučili preuzeti ovaj brend jer tako nešto nije dostupno na našem tržištu, a kad je riječ o nakitu, Darija i Krešimir uvijek teže nečem što ne postoji u širokoj ponudi. Jedinstven, originalan, visoko kvalitetan, a opet cjenovno prihvatljiviji od konkurentskih brendova, Risis je bio pravi izbor za proširenje poslovanja.

Image


Jedinstven u svijetu - izrađen od pravih cvjetova orhideja

Risis ogrlice mogu se nositi na različite načine, a kao moćan i ženstven modni dodatak stegnut oko struka, podižu svaku modnu kombinaciju. Ručno rađene i oblikovane od pravih orhideja, svaka Risis ogrlica je unikat. Kao zaštitni simbol brenda, Risis orhideja je predmet žudnje i simbol elegancije još od davne od 1976.  Ovi komadi izrađeni su od ručno ubranih pravih cvjetova orhideje koje su delikatnim postupkom optočene 24-karatnim švicarskim zlatom i plemenitim metalima te time zauvijek očuvane kao vječna uspo mena. Posebno patentiranim slider zatvaračem, Risis ogrlice mogu se nositi na više od 6 različitih načina, uključujući i kao remen. 
Osim kolekcije orhideja ogrlica, Risis nudi i unikatne komade izrađene od ružinih latica optočene 24-karatnim zlatom. 

ImageBogatu ponudu brenda dodatno upotpunjuje kolekcija dragog kamenja. Inspirirana sofisticiranošću i delikatnosti Peranakan pločica kao simbola prosperiteta i bogatstva, kolekcija je optočena dragim kamenjem poput bijelog ili plavog topaza, ametista ili granata. Izrezbarena od 925 srebra i optočena 18-karatnim zlatom, ova linija je dodatno finiširana završnim slojem sjaja koji joj daje taj moderan twist


ImageImageImageImage