MODNA INSPIRACIJA

Danska kraljica Mary u hit suknji za ljeto - pronašli smo slične modele

Danski kralj Frederik i njegova supruga, kraljica Mary, prije nekoliko su dana otišli u svoj prvi kraljevski posjet Norveškoj, a lijepa kraljica ponovno je privlačila pažnju svojim modnim izdanjima

Danska kraljica Mary
Foto: Profimedia.hr

Danski kralj Frederik i njegova supruga, kraljica Mary, nedavno su bili u svom prvom kraljevskom posjetu Norveškoj, a lijepa kraljica Mary ponovno je privlačila pažnju svojim modnim izdanjima.

Otkako je njezin suprug preuzeo kraljevsku titulu, 52-godišnja danska kraljica ne prestaje nas oduševljavati svojim stilom. Za svako pojavljivanje u javnosti kraljica bira moderne i elegantne kombinacije, a oduševili su nas i njezini outfiti koje je nosila tijekom posjeta Norveškoj.

Za odlazak na arhitektonsku turu uz obalu u glavnom norveškom gradu Oslu, kraljica Mary odlučila se za jednostavnu, ali chic kombinaciju. Nosila je ženstvenu suknju od popelina u tamnoplavoj boji i jednostavnu bijelu košulju, a look je upotpunila šeširom, decentnim nakitom te elegantnim Chanel balerinkama.

Image
Foto: Profimedia.hr

Suknja od popelina stegnutog struka i širokog kroja koju je danska kraljica odabrala za svoj outfit među najpopularnijim je modelima ove sezone, a jako slični modeli u svim bojama mogu se pronaći i u aktualnim kolekcijama mnogih high street brendova.   

Kombinacija kraljice Mary vrlo je stylish i lako nosiva u brojnim prigodama, a suknja od pamučnog popelina trendi je model koji će se s lakoćom prilagoditi svakom stilu i prilici. Zavirile smo u omiljene high street trgovine, a u nastavku smo izdvojile neke od najboljih suknji koje sliče onoj kakvu je nosila i lijepa kraljica.

Arket - 89 €

Image

Arket - 99 €

Image

Arket - 99 €

Image

COS - 89 €

Image

H&M - 30,99 €

Image

H&M - 42,99 €

Image

H&M - 49,99 €

Image

H&M - 30,99 €

Image

Mango -39,99 €

Image

Mango - 45,99 €

Image

Zara - 59,95 €

Image

Zara - 59,95 €

Image

Foto: Profimedia, Arket, COS, H&M, Mango, Zara

Image
FOTO

Zagrebačka špica: Topići, mini haljine i šeširi dio su stajlinga iz centra Zagreba