Danijela Martinović je oduševila u ležernom izdanju

U Zagrebu je sinoć otvorena nova polikinika za kožu, a otvorenje nisu propustile ni mnoge slavne dame

Bruno Cvjetičanin, Danijela Martinović.jpg
Foto: Bojan Zibar

Danijela Martinović, Nives Ivanišević, Natko Beck, Nevena Rendeli Vejzović, Tatjana Jurić, Martina Boščić, Klaudija Kelemović samo su dio uzvanika koji su sinoć bili na otvorenju Sinteza Skin poliklinike u Zagrebu.

Danijelu nismo dugo vidjeli na eventima, a ovaj put oduševila je u jednostavnoj oversized kombinaciji. Široke traperice i sako te efektna torbica u hit srebroj boji, odlično su joj stajale.

Image
Foto: Bojan Zibar

I dok se Danijela odlučila za traperice i sako, radijska voditeljice Tatjana Jurić blistala je u jednostavnoj crnoj haljini, dok je njezina kolegica i prijateljica Nives Ivanišević isfurala hit komad ove jeseni, pletenu haljinu.

Image
Foto: Bojan Zibar
Image
Foto: Bojan Zibar
Image
Foto: Bojan Zibar

Mnogima omiljeni doktor, radiolog dječje bolnice Srebrnjak, Natko Beck došao je u pratnji supruge.

Image
Foto: Bojan Zibar

Nevena Rendeli Vejzović također je spojila traperice i sako, a glavne zvijezde njezinog outfita su sandale Gia Borghini koje obožavaju mnoge trendeseterice.

Image
Foto: Bojan Zibar

Inače riječ je poliklinici riječ je o novoj beauty i anti-age destinaciji koja u prvi plan stavlja iznimnu stručnost i širok raspon prepoznatih svjetskih tretmana, namijenjenih svima onima koji vole, cijene i slave zdravlje vlastite kože.

Image
Foto: Bojan Zibar

Tim klinike Sinteza