Crvena je uvijek in. Provjerile smo što nude high street brendovi u ovoj boji

Za crvenu često čujemo da je boja ljubavi, no crvena je definitivno boja koja ide u sva godišnja doba. Pa tako ni ova sezona nije izuzetak

Crvena je uvijek in. Provjerile smo što nude high street brendovi u ovoj boji

Voljeli nositi crvenu ili ne, jedno je sigurno u njoj nikako nećete proći nezapaženo. I dok će neki tvrditi kako je nositi crveno zapravo najpopularnije u prosincu jer je vrijeme Božića, i u veljači kada slavimo Dan zaljubljenih, mnogo je onih koji će reći da je ipak crvena boja za sva godišnja doba. 

A sudeći po ponudi high street brendova, crvena je doista uvijek in, bilo da je riječ o haljinama, suknjama, cipelema ili torbicama. 

I ti si jedna od zaljubljenica u crvenu? Ne brini, pročešljale smo ponudu i izabrale naše favorite u high street brendovima. 

Zara hlače- 199 kuna

Ove hlače elastičnog struka možeš kombinirati kako s crnom običnom majicom, tako i  bijelom košuljom i definitivno nećeš proći nezapaženo. 

Image

Zara midi haljina s uzorkom- 199 kuna

Ova midi haljina s puf rukavima savršena je kako za posao, tako i za izlazak. Znamo da je sada to ograničeno, ali možeš je odjenuti i za šetnju je i sa 2 metra razdaljine sigurno ćeš dobivati komplimente za ovu haljinu. 

Image

Zara kožne sandale na petu- 349,90 kuna

O da, već smo , a i Zara ima svog 'konja za trku' mogli bismo reći. Naime, natikače na blok petu u crvenoj boji su nas oduševile. 

Image
Image

Natikače će i ovog ljeta biti naš modni favorit: 20 savršenih modela iz aktualnih kolekcija

H&M haljina s pojasom- 180 kuna

Crvena jednostavna haljina do koljena sa pojasom idealna je za svaki dan, a s potpeticama i malom torbicom možete i u izlazak. 

Image

H&M jednodijelni shaping kupaći kostim- 200 kuna

Osim što je dizajniran da drži trbuh i sakrije nedostatake, ovaj crveni jednodijelni kupaći kostim bit će pravi mamac za poglede. 

Image

H&M crveni sako- 300 kuna

Jednostavan sako bez kopčanja savšreno će ići uz hlače, ali i suknju neke druge boje. 

Image

Mango plisirana košulja- 159,90 kuna

Plisirana košulja bez rukava može biti sjajna dnevna varijanta, ali i večernja 

Image

Mango kratke hlačice- 119,90 kuna

Sve je bliže vrijeme kada ćemo nositi kratke hlačice, a ove crvene iz Manga trenutačno su i snižene. 

Image

ASOS- torbica sa srcem- 150 kuna

Malene torbice sa lancem su već nekoliko sezona hit, pa tako i ove. Ova s ASOS se ističe i svojim slatkim srcem. 

Image

ASOS- Lacoste gumene natikače-200 kuna

Lacoste je uvijek brend koji je u trendu. Ovaj put su se nam se svidjele crvene natikače, popularne sliderice za 200 kuna. Sliderice su poplarne već nekoliko sezona, pa će tako i biti ove. 

Image

ASOS- Chi Chi crvena haljna- 400 kuna

Idealna za šetnju, ali i za večernju ljetnu šetnju (kojoj se ipak nadamo), haljina brenda Chi Chi sada je na snizenju 400 kuna. 

Image