Crocs x Hokus-Pokus limitirana kolekcija

Hokus- Pokus: Samo danas imaš priliku kupiti Crocsice 'za vještice'

Sestre Sandersons iliti glavne zvijezde sada već legendarnog filma Hokus-Pokus definitivno su među najpoznatijim filmskim vješticama, koje su istovremeno i strašne i smiješne. Kako nam se približava Noć vještica, Crocs izbacuje limitiranu kolekciju - koju neće moći kupiti svatko

hokus.jpg
Foto: Profimedia.hr/crocs.com

Sigurno si kao mala, ili malo veća, u kinima gledala film Hokus- Pokus o tri sestre vještice. Kultni film izašao je 1993., a u glavnim ulogama su se našle Bette Midler, Sarah Jessica Parker i Kathy Najimy. Tko bi tada rekao da će Sarah Jessica Parker nakon uloge 300 godina stare vještice uskoro dobiti ulogu koja će joj obilježiti karijeru, ali i s kojom će doći do statusa modne ikone. Bilo kako bilo, od tada se dosta toga promijenilo, ali je Hokus-Pokus ostao omiljeni film generacija. Prošle godine objavljeno je i da na jesen 2022. dolazi i remake. Mi mu se veselimo!

A kako nam se približava najstrašnija noć u godini, tako i mnogi modni brendovi pripremaju Halloween kolekcije. Tako je mnoge razveselila vijest da Crocs u kombinaciji s Disneyjem izbacuje savršene klompe za Noć vještica - sablasne i svjetlucave, baš kao sestre Sandersons.

'Hokus-Pocus' Crocse imat će niz zabavnih značajki, počevši od palete boja. Kričave nijanse tu su za sve ljubiteljice odvažnih boja, a prelijevaju se iz ljubičastih u narančaste nijanse. Disney se potrudio oko ukrašavanje modela - jedne dolaze u crnoj gumi sa žutim, ljubičastim i narančastim obrisima tri sestre vještice Sanderson: Winifred (Bette Midler), Sarah (Sarah Jessica Parker) i Mary (Kathy Najimy), dok druge imaju ljubičastu pozadinu s crnim mjesečevim reljefima sličnim kotlu nad kojim su sestre spravljale napitke.

shimmer fallback

Ove Crocsice su limited edition i dostupne su samo preko 'online lutrije'. odnosno danas do 18 sati sve obožavateljice i obožavatelji Noći vještica mogu se prijaviti na Crocsovoj web stranici. Nakon što dobiju obavijest, pobjednici tek tada imaju priliku kupiti Hocus Pocus Classic klompe s strašnim privjescima za 60 američkih dolara, to jest oko 390 kuna.

Napiši nam što misliš o ovoj zanimljivoj suradnji (i nemoj se zaboravit prijaviti :)!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.