Mala crna haljina

Za svaku figuru: Crnu asimetričnu haljinu Jennifer Lawrence poželjet će svaka žena

Holivudska zvijezda još jednom je pokazala da svaka žena mora u ormaru imati malu crnu haljinu jer je to savršen odabir za sve prilike

profimedia-0816633903.jpg
Foto: Profimedia.hr

Jedna od najvećih holivudskih zvijezda, Jennifer Lawrence poznata je po svojoj eleganciji i ljepoti, ali sve je posebno oduševila modnim izborom na događanju 2023 WWD Honors u New Yorku. Iako je prisustvovalo puno zvijezda, 33-godišnja glumica istaknula se svojom pojavom. Odabrala je haljinu koja predstavlja tihi luksuz - crna midi haljina s asimeteričnim izrezom potpis je modne kuće Dior.

Image
Foto: Profimedia.hr

Profinjeni komad sa spuštenim ramenom i dugim rukavima te remenom savršeno je pristajala jednoj od najzaposlenijih glumica mlađe generacije. Uz haljinu je nosila nude salonke modne kuće The Row, a outfit je nadopunila većim zlatnim naušnicama u obliku listića i zlatnom narukvicom. Crveni ruž i zalizana frizura samo su naglasili njezinu eleganciju i fantastičan odabir haljine.

Image
Foto: Profimedia.hr

Lawrence vrlo često odabire komade upravo ove modne kuće, a tijekom proteklih godina često je sudjelovala u njihovim kampanjama. Na dodjeli Oscara 2013. primila je svog prvog Oscara u bijeloj Dior haute couture haljini bez naramenica s voluminoznom suknjom. Na dodjeli Oscara 2018. također je nosila Diorovu kreaciju: zlatnu šljokičastu haljinu bez naramenica.

Image
Jesenska sezona

Tihi luksuz iliti kako je zavladao trend prirodne i elegantne manikure

Pogledaj video: Joga za aktivaciju i jačanje cijelog tijela