Chufy x Mango

Mango predstavio sanjivu ljetnu kolekciju boho haljina

Haljine s boemskim prizvukom inspirirane su duhom Mediterana i savršene su za bezbrižne ljetne dane

87009407_85-99999999_01.jpg
Foto: Mango

Španjolski high street brend Mango omiljeni je mnogim Hrvaticama, a i mi same često volimo zaviriti u njegovu ponudu. Za ljeto Mango nam je pripremio pregršt uzbudljivih noviteta i zanimljivih kolekcija u kojima se ističu savršeni ljetni komadi za sve prigode.

Image
Lepršavi proljetni modeli

Haljine su naš modni favorit, a Reserved ima odličnu ponudu za proljeće

Posljednja u nizu Mangovih kolekcija inspirirana je duhom Mediterana i morem, a dizajnirala ju je popularna trendseterica i ambasadorica Mango brenda Sofia Sanchez de Betak (poznata i kao Chufy). Sofiju je kod kreiranja ove kolekcije inspirirao španjolski otok Mallorca, a kolekcija donosi ekskluzivnu kolekciju ljetnih haljina u boho stilu, lepršavih krojeva i izrađenih od održivih tkanina.

Misao vodilja kod nastajanja ove kolekcije je bila da možemo sa sobom ponijeti duh Mediterana kamo god pošli, i to u obliku odjeće koja budi sjećanja i čiji dizajn zapravo doziva trenutke u kojima smo okruženi prirodom i dragim ljudima. Kolekcija donosi šest romantičnih haljina, idealnih za ljeto, a koje začinjene raskošnim uzorcima neodoljivo podsjećaju na dane provedene na suncu i plaži.

shimmer fallback

Voliš li nositi lepršave haljine, u ovoj ćeš kolekciji zasigurno pronaći barem jednog favorita koji će se uklopiti u tvoju ljetnu garderobu. Pogled na kolekciju i neke od najljepših modela donosimo u nastavku.

shimmer fallback

Maksi haljina s printom, 899 kn

Ova se haljina zove Dedalera, po imenu najkarakterističnijeg cvijeta za otok Mallorca, koji je inspirirao Chufy na lepršavi i zvonoliki dizajn. Izrađena je od 47 % recikliranog poliestera, čime doprinosi kružnom gospodarstvu.

shimmer fallback

Kratka haljina s printom, 599 kn

Grad Campanet, na otoku Mallorca, sa svim svojim skrivenim kutcima, špiljama i šarmom izvor je inspiracije za dizajn ove kratke haljine s puf rukavima, izrađene od 100 % organskog pamuka.

shimmer fallback

Maksi haljina s printom, 899 kn

Ova duga haljina s V izrezom i otvorenim leđima izrađena od 97 % održivog pamuka nosi naziv Soller prema jednom od najljepših gradova na otoku Mallorca koji se ističe po svojoj povijesnoj zoni.

shimmer fallback

Maksi haljina s printom, 599 kn

Obiteljsko putovanje cestama otoka Mallorca, prepunima prekrasnih grmova arenarija, neće se lako zaboraviti. Chufy je ovo iskustvo predstavila na kaftanu koji nosi na slici, širokom i udobnom, izrađenom od 100 % održivog pamuka.

shimmer fallback

Maksi haljina s printom, 899 kn

Zalasci sunca na Mediteranu imaju posebnu čar. Okruženi prirodom i gotovo čarobnom narančastom svjetlošću, ostaju uklesani u sjećanje i inspiracija su za haljine kao što je ova, izrađena od 100 % održivog pamuka i nazvana Pantaleu, u čast otočića otoka Mallorca.

shimmer fallback

Haljina s otvorenim leđima, 599 kn

Mediteranske kamene ruže, mali cvjetovi s naboranim laticama, nadahnule su ovu kratku haljinu ukrižanih leđa i kontrastnih boja, idealnu za obiteljsku proslavu dok promatraš zalazak sunca za oproštaj od jedinstvenog ljeta.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.