POVRATAK STAROG TRENDA

Vraćaju li se capri hlače na modnu scenu?

Ove godine na modnu scenu vratili su se brojni trendovi koji su devedesetih i 2000-ih godina dominirali svijetom mode, a među njima su i svestrane capri hlače

capri halče
Foto: Profimedia.hr

U dinamičom svijetu mode trendovi stalno dolaze i odlaze. Ove godine na modnu scenu vratili su se brojni trendovi koji su devedesetih i 2000-ih godina dominirali modom, a među njima su i svestrane capri hlače.

Još početkom godine, najavljeno je kako bi upravo capri hlače mogle biti jedan od najvećih trendova sezone, a sada su nam to potvrdile i najnovije kolekcije popularnih high street brendova koji su već uvrstili ovaj model u svoju ponudu za proljeće i ljeto. Ovaj chic model već su 'isfurale' i brojne trendseterice koje su capri hlače vješto uklopile u svoje svakodnevne kombinacije.

Image
VELIKI POVRATAK

Vraćaju li se skinny traperice opet u modu?

Capri hlače su ustvari hlače pomalo neobične duljine koja završava ispod koljena, a naziv su dobile po otoku Capri koji se nalazi u Italiji. Još davnih dana voljele su ih nositi zvijezde starog Hollywooda poput Audrey Hepburn i Marilyn Monroe, a sada se opet vraćaju na modnu scenu.

Prednost ovog svestranog komada je u tome što je prilagodljiv svakom stilu i prilici. Tako će capri hlače sjajno izgledati u ležernim kombinacijama uz tenisice, no mogu djelovati i jako chic ako ih odlučimo nositi uz cipele na visoku petu. Ove sezone upečatljive capri hlače dolaze u mnoštvo zanimljivih boja i modela te su idealan izbor za nadolazeću ljetnu sezonu. Začinit će svaki outfit i unijeti dozu svježine u naše ormare. U nastavku donosimo nekoliko trendi modela iz aktualnih kolekcija omiljenih high street brendova.  

Bershka - 29,99 €

Image

Bershka - 17,99 €

Image

H&M - 25,99 €

Image

H&M - 29,99 €

Image

Mango - 29,99 €

Image

Mango - 29,99 €

Image

Mango - 29,99 €

Image

Mango - 49,99 €

Image

Zara - 29,95 €

Image

Zara - 22,95 €

Image

Zara - 19,95 €

Image

Zara - 22,95 €

Image

Zara - 29,95 €

Image

Foto: Instagram, Bershka, H&M, Mango, Zara

Image
PRVA PROLJETNA

Zagrebačka špica bila je puna, a vladala je modna elegancija