Blejzer haljine mogu biti i chic i seksi, a ove su nam najljepše

High street ponuda prepuna je trendi haljina koje izgledaju kao dugi blejzeri. Takve haljine odlično će izgledati u poslovnim i otmjenim prilikama

Blejzer haljine mogu biti i chic i seksi, a ove su nam najljepše

Ima nešto zabavno u blejzer haljinama što ih čini neodoljivima. Možda zato šo se u njima osjećamo kao da smo zaboravile obući hlače ili kao da smo odjenule sako našeg partnera, a možda zato što u njima uvijek izgledamo seksi i chic.

Image

Slavna manekenka obožava kapute, a znamo kako iskopirati njezin stil za puno manje novca


Dobra blejzer haljina ipak ne bi trebala biti prekratka kako ne bi izgledala kao da si zabunom obukla blejzer, a ne haljinu. Također je za poslovne prigode ispod ovakve haljine najbolje obući košulju ili neku drugu majicu, dok takvi komadi mogu izostati ako se spremaš za vrući spoj ili izlazak s prijateljicama. 


Klasičnu crnu blejzer haljinu svaka od nas treba u ormaru dok šarene modele poput žutog ili plavog nose samo najhrabrije među nama. Pronašle smo nekoliko tradicionalnih, ali i nešto drugačijih blejzer haljina koje želimo i u svom ormaru. Moramo priznati da nam se posebno sviđa model haljine koji je prekriven malim biserima. Za koju god blejzer haljinu iz ponude se odlučiš, sigurno nećeš pogriješiti.   

Mohito, 100 kn

Image

Bershka, 280 kn

Image

Zara, 400 kn

Image

Mango, 450 kn

Image

Lavish Alice, 290 kn

Image

Closet, 750 kn

Image

Collusion, 390 kn

Image

Asos Design, 470 kn

Image

Saint Genies, 230 kn

Image

4th + Reckless, 380 kn

Image