UVIJEK SU TRENDI

Vrijeme je za bijele traperice – evo kakve modele nosimo ove sezone

Bijele traperice su jedan od najpoželjnijih komada za proljeće i ljeto, a i ove se sezone mogu pronaći u kolekcijama mnogih brendova

Bijele traperice
Foto: Profimedia.hr

Topliji proljetni dani na modnu scenu uvijek donose vladavinu malo svjetlijih boja, prozračnih materijala i lepršavih krojeva. Iako svaka sezona donosi neke nove trendove, u našim ormarima uvijek postoji posebno mjesto rezervirano za sve one modne klasike koji nikad ne izlaze iz mode.

Image
MODNI TRENDOVI

Prema Vogueu, ovo su jedine traperice koje nam trebaju u novoj sezoni

Uz svestrane midi haljine i komade od lana, traperice su još jedan takav klasik koji vješto odolijeva trendovima i koji će s lakoćom uklopiti u svaku garderobu. U proljetnim i ljetnim danima posebnu pažnju privlače modeli u svjetlijim nijansama, osobito bijeli jeans.

Nedvojbeno, bijele traperice su jedan od najpoželjnijih komada za proljeće i ljeto, a i ove se sezone mogu pronaći u kolekcijama mnogih brendova. Traperice u bijeloj boji imaju neki poseban šarm i čini nam se da iz godine u godinu postaju sve popularnije i privlačnije.

Jednostavne, prilagodljive svakom stilu i s daškom profinjenosti, bijele traperice su idealan dodatak proljetnoj i ljetnoj garderobi te su savršena alternativa klasičnim plavim modelima. Efektne su i mogu se kombinirati na bezbroj način te su nosive u raznim prigodama.

Svaka sezona na modnu scenu donosi neke nove modele pa su tako ovog proljeća i ljeta najpopularnije one širokih nogavica koje će osvježiti svaki outfit, a uz njih, jednako su trendi i zvonolike traperice te mom jeans i cropped modeli. Tu su, dakako, i vječne traperice ravnih nogavica koje nikad ne izlaze iz mode, a u spoju s bijelim jeansom izgledaju još bolje i ljepše.

U nastavku smo izdvojile neke od najboljih bijelih traperice koje se trenutno mogu pronaći u kolekcijama popularnih high street brendova. Ovi će modeli unijeti dozu svježine i ljetne bezbrižnosti u svaki ormar.

Arket – 99 €

Image

H&M - 29,99 €

Image

H&M - 39,99 €

Image

H&M - 35,99 €

Image

H&M - 49,99 €

Image

H&M - 30,99 €

Image

Mango - 39,99 €

Image

Mango - 39,99 €

Image

Mango - 39,99 €

Image

Mango - 39,99 €

Image

Zara - 29,95 €

Image

Zara - 35,95 €

Image

Zara - 29,95 €

Image

Zara - 29,95 €

Image

Zara - 29,95 €

Image

Foto: Instagram, Arket, H&M, Mango, Zara

Image
PROLJEĆE SE VRATILO

Zagrebačka špica: Sunčane naočale, poznata lica i outfiti za čistu peticu