ZA TOPLE DANE

Bijela haljina je ljetni klasik, a prvi modeli već su stigli u high street trgovine

I ove su sezone haljine u bijeloj boji pronašle svoje mjesto u kolekcijama mnogih high street brendova. Osvježene novim trendovima, zavodljivim siluetama i efektnim detaljima, izgledaju zaista neodoljivo

bijela_haljina.PNG
Foto: Profimedia.hr

Ljetni dani sve su nam bliže, a brojni high street brendovi predstavili su svoje raskošne kolekcije za proljeće i ljeto. I ove su sezone trendovi raznoliki, a u fokusu kolekcija opet su se našle svestrane haljine.

Jednostavna, elegantna i uvijek trendi, haljina je neizostavan komad u garderobi gotovo svake žene. U toplijim danima najbolji su izbor lagane haljine od lepršavih materijala, a modeli u bijeloj boji bezvremenski su klasik s kojim je teško pogriješiti.

Image
VESELO I RAZIGRANO

Suknje su omiljeni proljetni komad - ističu se modeli s uzorkom

Svestrane su i romantične i uvijek im se rado vraćamo. I ove su sezone haljine u bijeloj boji pronašle svoje mjesto u kolekcijama mnogih high street brendova. Osvježene novim trendovima, zavodljivim siluetama i efektnim detaljima, bijele haljine za ljeto pred nama izgledaju zaista neodoljivo.

Nenametljive i šarmantne, bijele haljine unijet će dozu osvježenja u svaku ljetnu garderobu. Prilagodljive su svakom stilu i prilici i savršen su izbor za bezbrižne ljetne dane. Odlično se slažu s brojnim komadima poput traper jakne ili lanenog sakoa, a sjajno će izgledati i uz tenisice i uz ljetne sandale.

S obzirom na to da je riječ o klasiku koji nikad ne izlazi iz mode, bijela haljina jedan je od onih komada u koje se ove sezone isplati investirati. Istražile smo kakve modele brendovi nude za novu sezonu, a one najljepše donosimo u nastavku.

H&M - 34,99 €

Image

H&M - 19,99 €

Image

H&M - 49,99 €

Image

H&M - 39,99 €

Image

H&M - 34,99 €

Image

Mango - 55,99 €

Image

Mango - 59,99 €

Image

Mango - 99,99 €

Image

Mango - 49,99 €

Image

Mango - 49,99 €

Image

Zara - 39,95 €

Image

Zara - 45,95 €

Image

Zara - 69,95 €

Image

Zara - 49,95 €

Image

Zara - 49,95 €

Image

Foto: Instagram, H&M, Mango, Zara

Image
PRVA PROLJETNA

Zagrebačka špica bila je puna, a vladala je modna elegancija