SHOPPING VODIČ

Vječni klasik: Gdje kupiti kvalitetnu bijelu majicu?

Skromna bijela majica bezvremenski je modni klasik i jedan od onih odjevnih komada koje bi svatko trebao posjedovati u ormaru

Bijela majica
Foto: H&M

Skromna bijela majica bezvremenski je modni klasik i jedan od onih odjevnih komada koje bi svatko trebao posjedovati u ormaru. Međutim, ovaj komad odjeće često je zanemaren jer nije zabavan niti zanimljiv poput drugih, trendi modela koji svakodnevno stižu na police naših omiljenih high street trgovina.

Image
ZA TOPLE DANE

Bijela haljina je ljetni klasik, a prvi modeli već su stigli u high street trgovine

Ipak, obična bijela majica kratkih rukava je bazični komad koji će se s lakoćom uklopiti u svaki ormar i stil, a može se nositi u nizu odjevnih kombinacija. Bijele majice mogu se pronaći u kolekcijama većine modnih brendova, no isplati se investirati u kvalitetne modele koje ćeš moći nositi sezonama.

Istovremeno jednostavna i 'kul', bijela majica je osnova svake dobre garderobe. Unatoč raznolikoj ponudi, ponekad je uistinu teško pronaći onaj model bijele majice koja će nam savršeno odgovarati i udovoljiti svim našim zahtjevima.

Prilikom odabira idealnog modela, trebalo bi obratiti pažnju na nekoliko stvari. Osim samog kroja, jako je važno u obzir uzeti i materijal od kojeg je majica izrađena. Modeli od lana ili pamuka najbolji su izbor, osobito u toplijim mjesecima. Istražile smo u kojim se high street trgovinama mogu pronaći najbolji i najkvaliteniji modeli, a naš izbor iz aktualne ponude donosimo u nastavku.

Arket - 19 €

Image

Arket - 39 €

Image

Arket - 39 €

Image

COS - 35 €

Image

H&M - 7,99 €

Image

H&M - 9,99 €

Image

H&M - 20,99 €

Image

H&M - 7,99 €

Image

& Other Stories - 25 €

Image

& Other Stories - 22 €

Image

Foto: Instagram, Arket, COS, H&M, & Other Stories

Image
FOTO

Zagrebačka špica: Topići, mini haljine i šeširi dio su stajlinga iz centra Zagreba