MODELI KOJE ŽELIMO ZA ZIMU

Uvijek elegantni: Vuneni kaputi na vezanje vječni su klasik u koji se isplati investirati

Kaputi s pojasom izrađeni od vune bezvemenski su klasik u koji se isplati investirati jer uvijek djeluju profinjeno i s lakoćom će se uklopiti u svačiji stil

z.jpeg
Foto: Zara

Vuneni kaputi neizostavan su klasik unutar zimske garderobe i ključni komad za kreiranje toplih kombinacija, a i ove sezone istaknuli su se brojni trendi modeli koji privlače pažnju. U kolekcijama mnogih brendova svoje mjesto pronašli su i elegantni kaput na vezanje koji su u modi već godinama, a izgledaju zaista jako privlačno i šarmantno.

Image
MODNI PLIŠANCI

Pronašle smo teddy jakne i kapute iz kojih ove zime nećemo izlaziti

Kaputi s pojasom izrađeni od vune bezvemenski su klasik u koji se isplati investirati jer uvijek djeluju profinjeno i s lakoćom će se uklopiti u svačiji stil. U zimskim danima su savršen izbor za svakodnevno nošenje, kao i za posebne prigode, a uz njih će svaki zimski look djelovati uglađeno i stylish.

I ove su sezone najpopularniji modeli u neutralnim nijansama poput sive, crne i bež s kojima je zaista teško pogriješiti jer pristaju uz sve. Jednostavni su, efektni i jako elegantni. Osim klasičnih strukiranih modela, ističu se i kaputi na vezanje oversized kroja koje će se sjajno uklopiti i u one malo ležernije kombinacije.

Bez imalo sumnje, kaput na vezanje je 'must-have' komad za zimu. Od upečatljivih modela u bojama pa do neutralnih klasika, s ovim je komadom teško pogriješiti. Ove zime kapute na vezanje možeš pronaći u ponudi brojnih high street brendova kao što su H&M, Mango, Reserved i Zara, a neke od naših favorita iz aktualnih kolekcija donosimo u nastavku.

H&M, 349 eur

Image

H&M, 199 eur

Image

H&M, 60 eur

Image

Mango, 200 eur

Image

Mango, 200 eur

Image

Mango, 150 eur

Image

Mango, 180 eur

Image

Reserved, 180 eur

Image

Reserved, 80 eur

Image

Reserved, 180 eur

Image

Zara, 90 eur

Image

Zara, 100 eur

Image

Zara, 139 eur

Image

Zara, 159 eur

Image

Zara, 169 eur

Image

POGLEDAJ VIDEO: JOGA ZA POČETNIKE