SLAVLJE LJUBAVI

Antonija Blaće i suprug slave godišnjicu braka, a fotografije podsjetile na prekrasnu vjenčanicu

Omiljena TV voditeljica Antonija Blaće i njezin suprug Hrvoje Brlečić slave devetu godišnjicu braka, a sreću zbog svoje ljubavi podijelili su na Instagramu

Antonija Blaće
Foto: Robert Anić/Pixsell

Popularna voditeljica i producentica Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić proslavili su devetu godišnjicu braka. Antonija uvijek naglašava koliko joj je brak važan, a za ovaj poseban dan odučili su si javno čestitati. Uz fotografije s vjenčanja, voditeljica je napisala "Ljubav je to ❤️9 godina braka ❤️ Volim te ljubavi moja ❤️". Hrvoje joj je odgovorio s prekrasnom rečenicom: "Hvala ti što postojiš, ostani mi takva kakva jesi - savršena. Sretna ti godišnjica braka".

Vjenčali su se u Zagrebu, u Crkvi sv. Marka. Velikoj svečanosti prisustvovale su broje osobe iz javnog života poput Andree Andrassy, Janice Kostelić, Marijane Batinić, Petre Nižetić, Luke Nižetića, Hrvoja Klobučara i brojni drugi. Tada je Antonija zasjala u jednostavnoj i chic vjenčanici modnog brenda eNVy room, dizajnerskog dvojca Vjeke Franetovića i Nikice Ivančevića. Sastojala se od dva dijela - gornji je dio bio svileni top s tankim naramenicama, a donji nježno ružičaste boje sa čipkom u više slojeva i kao zanimljiv detalj bio je zlatni remen. Svakako se radi o jednoj od poznatijih vjenčanica u Hrvatskoj u proteklom desetljeću.

Image
BRZO I ZDRAVO

Antonija Blaće oduševila TikTok s receptom za kruščiće bez brašna od samo dva sastojka