ALMAfashion predstavila novu kolekciju: Naglasak je na haljinama 'negužvalicama'

Alma Premerl Zoko predstavila je capsule kolekciju Život je lijep pokazujući kako za ljeto 2019. ne trebate dijetu, nego dobru tuniku pokrivalicu ili haljinu negužvalicu

ALMAfashion predstavila novu kolekciju: Naglasak je na haljinama 'negužvalicama'

Ljeto je stiglo, s njime i vrijeme vikend putovanja, odlaska na festivale , istraživanje europskih metropola ali i zaslužen godišnji odmor. Što vam je potrebno? Ugodne  Högl cipele i sandale te ALMAfashion dobru tuniku pokrivalicu ili haljinu koja se ne gužva i koja se lako modno transformira. U dnevnoj varijanti može biti suknja, a uvečer haljina koja otkriva ramena ili dekolte. 

Image


(FOTO: Nikola Zoko)

O hit komadima za ljeto 2019. pričalo se na modnoj reviji brenda ALMAfashion kojeg potpisuje modna savjetnica Alma Premerl Zoko održanoj u Högl storu u Westgate Shopping Centru u Jablanovcu. Želeći pokazati kako je njezin modni brend zapravo modna priča za sve tipove građe tijela i žene koje nose veličine od 36-46 Alma je na pisti okupila uspješne poslovne žene Hrvatske, ali i zaštitna lica brenda dvije glumice - Barbaru Vicković i Mirtu Zečević.  Iz prvih redova Kapsula reviju Život je lijep su pratile brojne ljubiteljice ova dva brenda među kojima su bile i sestre Neda i Sanja Parmać iz Gelato Sisters benda. 

Image


(FOTO: Nikola Zoko)

U fokusu je asimetrija koja savršeno laska različitim građama tijela. Haljine koje se vežu na ramenima omogućavajući vam da izaberete svoju dubinu dekoltea, koketne duge i kratke haljine s volanima, asimetrične haljine koje se nose na dvije strane  i suknje koje ovisno o željama mogu biti i haljinice.  Ljetnu Kapsula kolekciju  Život je lijep, Alma je dizajnirala u plavim nijansama- od nježno plavo sive pa sve do ponoćno plave koja je osnova za mornarski stil. 

Image
ImageSvi modeli na pisti zablistali su u ALMA fashion kolekciji kojoj su  točku na 'I' stavile vizažistice Julijana Trdenić, Matea Šipuš, Nikolina Janečić i Paula Junković pokazjući kako za ljetni make up vrijedi pravilo 'manje je više'. Kako i priliči Summer partyu nakon revije uz popularne ljetne nastavljeno je druženje u  Högl storu uz ljetnu plažu by Afrodita i ljetne koktele te slastice. 

Image
Image
Image

Alma Premerl Zoko: 'Modna frendica' onima koje ne znaju što obući