7 trikova uz koje će komadi iz Zare izgledati kao dizajnerski

Ako želiš izgledati kao model koji je upravo sišao s modne piste dovoljno je samo naučiti neke trikove i drukčije kombinirati odjeću

7 trikova uz koje će komadi iz Zare izgledati kao dizajnerski

Bez obzira koliko god krpica imamo u ormaru - uvijek, baš uvijek trebamo još jedan novi komad iz Zare. Kad gledamo Zarinu stranicu želimo baš sve - basic, klasiku ili komad koji je trendu. Jedan od razloga zašto žene obožavaju Zaru je što sve izgleda dizajnerski i skupo, te manekenke kao da su upravo sišle s modnih pista.

Ako želiš izgledati kao model dovoljno je samo naučiti neke trikove i drukčije kombinirati odjeću iz ormaru. Nemoj zaboraviti da iza svake fotografije stoje majstori koji znaju trikove svog zanata. Nauči ih i osjećaj se sjajno i dobro.

Image

Bezvremenski modeli: Ove tenisice uvijek možeš kombinirati uz traperice

Kada nisi sigurna koji broj odabrati, uvijek uzmi veći broj. Već se zna da malo veća odjeća ostavlja dojam veće cijene, također vrijedi obrnuto. Uska odjeća, jeftiniji komadi. Zapravo odjeća će više izgledati cool, ako je malo veća.

shimmer fallback


shimmer fallback

Uz dodatak neočekivanog sloja dostupna odjeća iz Zare postat će nešto što izgleda skupo. Bez obzira o kojem komadu se radi - prsluku, pletenom komadu, košulji - ključ skupog izgleda su slojevi, slojevi, slojevi.Image
Image

Ovaj stilski trik je najmanje konvencionalan, ali je vrlo važan. Umjesto da se držite uvijek istih pravila, razmišljajte izvan okvira, stavi suknju na hlače, dugi kaput s kratkom suknjom. Igrajte se s različitim komadima iz ormara.


shimmer fallback


Image

Jedan od najzanimljivijih trikova iz Zare je kombiniranje cipela koje nikada ne bi očekivala s određenim komadima. Naravno, često kada uočimo tako dobru kombinaciju - odmah kupujemo sve. Razmisli o cipelama koje imaš, ali i o novim kombinacijama.


shimmer fallback
Image

Ništa nije loše u tome da budeš u crnom od glave do pete, ali to može značiti da si bila pomalo lijena. Kako bi sve začinila - izaberi komade koji su zanimljivi, drukčiji.


Image
Image

Kontrast boja. To je to. To je savjet.


shimmer fallback
Image

Jedan od najčešćih stilova koje Zara koristi je jednostavnost u bojama i modelima. Stil koji vole mnoge žene.Image
Image
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.