7 jednostavnih načina kako svoj izgled možeš učiniti elegantnijim

Od klasičnih komada do ključnih modnih dodataka - uz par stilskih trikova elegancija je zagarantirana

7 jednostavnih načina kako svoj izgled možeš učiniti elegantnijim

Često se pretpostavlja da je za sofisticiran izgled potrebno potrošiti više novca. Međutim, itekako je moguće stvoriti eleganciju bez skupih komada ili čak uopće bez kupovanja nečeg novog. Sve što ti treba je nekoliko stilskih trikova

Boje mogu doprinijeti velikoj razlici, budući da bijele, bež, sive, tamnoplave i smeđe nijanse uvijek izgledaju elegantno. Modni dodaci također imaju važnu ulogu u sofisticiranom izgledu odjevne kombinacije. U tom slučaju se isplati uložiti u svileni šal, klasični kožni remen i minimalistički zlatni nakit.

U nastavku pogledaj kako to postižu modne influencerice. 

Image

Najljepši high street modeli od toplog i mekanog pletiva

Blejzer ispod kaputa

Blejzer je jednostavan trik kako bilo koji outfit učiniti elegantnijim, a posebno kada se nosi ispod kaputa u sličnom stilu na način da izgleda kao da imaš sako na sakou. Minimalistički nakit

Bilo da se radi o narukvici ili o lančiću - jednostavan nakit uistinu može podignuti i zaokružiti cijeli outfit. 


Odijelo i pletivo

Odijelo ne mora biti rezervirano samo za poslovne kombinacije. Ono može elegantno izgledati i u opuštenijim kombinacijama, primjerice u kombinaciji s pletivom.


Kaput i majica u istoj ili sličnoj nijansi

Outfit u istoj ili sličnoj nijansi automatski izgleda sofisticiranije, a jedan od najlakših načina za to je kombiniranje džempera ili dolčevite zajedno s jaknom ili kaputom. 


Džemper 'uvučen' u hlače

Bilo da se radi o dolčeviti ili pletivu s dekolteom, uvijek izgleda bolje kada je majica uvučena u hlače - cijela ili napola. 


Kožni remen čini veliku razliku

Iako se remen čini kao dosadno ulaganje, klasični kožni remen itekako može podignuti cijeli outfit i učiniti ga elegantnijim. 


Jedna boja od glave do pete

Jedan od najjednostavnijih trikova za postizanje elegancije je kombinacija u jednoj boji, od glave do pete. Za dodatnu dozu sofisticiranosti - izaberi nijanse u bijeloj, bež ili svjetlosmeđoj boji. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.