Najpopularniji stilovi

Kaputi i jakne s kojima definitivno nećeš (modno) pogriješiti ni ove zime

Od kaputa u boji devine dlake do avijatičarske jakne, izdvojile smo četiri najpopularnija stila kaputa koje ćemo nositi i ove zime

kaputi.jpg
Foto: Pexels

Kada je riječ o modnim trendovima, oni dolaze i odlaze, no neke stvari ipak ostaju bezvremenske, poput para dobrih traperica, kvalitetne torbice ili pak klasičnog kaputa. Takvi bezvremenski komadi ključan su dio garderobe svake žene i s njima ne možeš pogriješiti.

Image
U njima nema zime

Stigle su bundice i teddy kaputi zbog kojih jedva čekamo zimu

A kada je riječ o kaputu, to je jedan od onih odjevnih predmeta koje nosimo od kraja jeseni do početka proljeća, a za razliku od ostalih odjevnih predmeta, kaput je najmanje podložan promjenjivim plimama sezonskih trendova, tako da doista vrijedi uložiti i vrijeme i novac u pronalazak "onog pravog".

Od teddy kaputa i kaputa u boji devine dlake pa sve do avijatičarske i puffer jakne, ovi su stilovi izdržali test vremena i u njih se definitivno isplati uložiti - nosili smo ih već nekoliko zima unatrag, a nosit će se i dalje. U nastavku saznaj kako ih možeš kombinirati, ali i gdje pronaći najbolje modele.

Avijatičarska jakna

Avijatičarske jakne rijetka su vrsta kaputa koja uspijeva izgledati stylish i istovremeno nas grijati. Bilo da se odlučiš na crnu ili smeđu - nećeš pogriješiti - a možeš ju nositi na baš sve, od traperica do pletenih haljina.

Zara, 549 kn

shimmer fallback

Stradivarius, 499 kn

shimmer fallback

Stradivarius, 499 kn

shimmer fallback

Teddy kaput

Mekan i topao, sada već kultni teddy kaput postao je "must have" u zimskoj garderobi svake žene, što ni ne čudi s obzirom na njegovu toplinu i svestranost.

Mango, 899 kn

shimmer fallback

Mango, 1.199 kn

shimmer fallback

Zara, 499 kn

shimmer fallback

Kaput u boji devine dlake

Za vječni stil koji nadilazi trendove, ne traži dalje od kaputa u boji devine dlake. Ovi kaputi uglađenog, šik stila izgledat će jednako dobro preko traperica kao i uz koktel haljinu.

Reserved, 399 kn

shimmer fallback

Zara, 599 kn

shimmer fallback

Stradivarius, 379 kn

shimmer fallback

Puffer jakna

Zimske puffer jakne možeš nositi i na skijalište i u šetnju gradom, a također su toliko svestrane da ih možeš kombinirati na sve. Osim toga, nevjerojatno su tople i idealne za zimu.

Stradivarius, 499 kn

shimmer fallback

Zara, 399 kn

shimmer fallback

Reserved, 399 kn

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.