20 odličnih kombinacija s običnom bijelom potkošuljom

Obična bijela majica bez rukava idealan je komad za vruće ljetne dane

20 odličnih kombinacija s običnom bijelom potkošuljom

Vrući ljetni dani pred nas stavljaju određene izazove kad je u pitanju odijevanje pa osmišljavanje modnih kombinacija postaje sve samo ne jednostavno.

Osim lepršavih haljina i suknji, često poželimo nositi i druge kombinacije, a kao jedan od idealnih komada koji se može nositi i kombinirati u mnogim outfitima je obična bijela majica bez rukava. Naizgled vrlo jednostavna i obična, bijela majica odnosno potkošulja zapravo je vrlo svestran komad.

Može se nositi čak i u poslovnim kombinacijama ispod laganog ljetnog sakoa, dok će uz traper šorc izgledati vrlo seksi pa će to biti odličan odabir za neke ležernije prigode poput ljetnog roštilja s prijateljima. Pristaje i uz suknje svih duljina, traperice te uz paperbag hlače visokog struka. Jednako dobro bijela potkošulja može izgledati i ispod tregerica.

Nedostaje li ti ideja i inspiracije kako nositi i kombinirati običnu bijelu potkošulju ovog ljeta, u fotogaleriji u nastavku smo izdvojili 20-ak odličnih kombinacija za vruće ljetne dane koji su pred nama.


Foto: Instagram, Mango

Uz bijeli jeans

Uz traper šorc

Uz mini suknju

Uz maksi suknju

Ispod tregerica

Uz hlače visokog struka

Uz obične traperice

Ispod sakoa

Uz kratke hlače

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.