Preuranjena ejakulacija

Polaaakooo... Evo kako produljiti akciju pod plahtama

Je li tvoj dragi lakozapaljiva sirovina, bor koji zbog smole brzo sagorijeva ili si sretnica koja ima hrast? Hrast je tvrd i elastičan, dugo gori i jako dobro grije... Želiš li i ti hrast, a posjeduješ bor, ne brini, postoji čarolija kojom ćeš si ispuniti želju

profimedia-0349380715.jpg
Foto: Profimedia.hr

S obzirom da je vrijeme grijanja, nemoj nam zamjeriti na šumarskoj terminologiji i nimalo seksi usporedbama.

Seks može biti romantičan, nježan, žestok, neuredan, u vrtoglavo visokim potpeticama, u seksi unformi, u kadi, na plaži, pod tušem, u kuhinji, na pločicama, može biti maratonski dug, ekstra brz, no nikako prekratak. Takav se jednostavno ne računa. To nije naše subjektivno mišljenje, već rezultat istraživanja koje je proveo Cosmopolitan.

Image
Pojmovnik pod plahtama

Vodiš ljubav ili se seksaš? Postoji li razlika?

Naime, čak 82 posto žena nezadovoljno je trajanjem seksualnog čina. Ponekad je vrlo uzbudljivo poseksati se u tren oka, prije posla, prije ručka, dok čekaš da vam se opere odjeća za trening na najbržem programu koji perilica ima ili u nekoj pauzi, no ekstra brzi seks samo je jedan od načina, nikako jedini način postizanja orgazma.

Image
Foto: Unsplash

Za ultrabrzi seks morate oboje biti raspoloženi da bi polučio željeni rezultat, a to je njegov i tvoj orgazam. On u načelu uvijek može, ti si ipak malo kompleksniji stroj i budi ponosna da je tako.
Pošto smo došle do zaključka kako većina nas nije zadovoljna trajanjem seksualnog odnosa (nadam se dečki da čitate ovo), vrijeme je da poradimo na minutaži.

U nastavku ti donosimo nekoliko savjeta kako da od svog trkača na sto metara napraviš ultramaratonca. Hajde dobro, maratonca. Za ultramaratonca se treba više potruditi. Naravno, imamo i pokoji savjet za njega, ako je željan surađivati (dečko, to ti je u interesu).

Promijenite lokaciju

Sjećaš li se kako je Charlotte iz Seksa i grada imala problema sa svojim prvim suprugom. Doduše, malo drugačijih. Nije se mogao uzbuditi u krevetu pa je predložila da promjene lokaciju. Ne savjetujemo ti da izađeš iz stana i doživiš "čaroliju" studenog na goloj koži. Ni njegov junak ne voli hladnoću. Na minusima ide u minus, a to ti nije u interesu. Seks u tom slučaju ne da ne bi dulje trajao, nego ga ne bi ni bilo.

Umjesto da izađete na terasu, otiđite u kuhinju ili kupaonicu. Ili ako prakticirate inače seks u kupaonici, poslužite se dobrim starim krevetom. Nove, drugačije stvari ili novo okruženje, utječu na mozak tako da on mijenja fokus. Silazi s autopilota - u ovom slučaju to je još par pokreta koji tvog muškarca vode k vrhuncu i sav fokus prebacuje na to da se prilagodi novoj okolini i novom položaju. Na taj način dobivate još barem nekoliko minuta akcije.

Image
Foto: Unsplash

Smanji podražaj

Kada vidiš da je blizu, uspori, promijeni tempo, promijenite pozu, započni razgovor o zavjesama koje planiraš kupiti. Taođer, sada je vrijeme da mu priznaš da si ulila pogrešno gorivo u automobil. Napravi bilo što kako bi ga maknula s gore spomenutog autopilota. Bitno je ublažiti podražaj. Isto to možete postići koristeći lubrikante i gelove koji u sebi sadrže aktivne sastojke upravo namijenjene tome da malo "otupe" penis.

Image
Foto: Unsplash

Upiši ga na ju-jitsu

Da, dobro si pročitala. Borilačke vještine mogu poboljšati i vještine u krevetu Naime, uče nas da ostanemo pribrani i hladne glave u ključnim trenucima, a što je seks, nego u ovom slučaju trenutak (nakon što primijenite sve ove savjete, nećemo više govoriti o trenucima, jer će trajati duže).

Ovladavanje emocijama, duboko disanje kroz koje će kontrolirati svoje tjelesne mehanizme, pomoći će mu da se zbroji u ključnom trenutku i umjesto vatrometa, lagano prikoči i fokusira se na tebe te na taj način odgodi svoj orgazam i pričeka tvoj.

Image
Foto: Pexels

Upoznaj ga sa svojim vibratorom

Sigurno su te u djetinjstvu učili da igračke moraš dijeliti. E pa vrijeme je da pokažeš svoj dobar odgoj i podijeliš svoje igračke s partnerom. Vjeruj nam, dobro se dobrim vraća. Nauči ga da rukuje tvojim vibratorom. Uputi ga u brzine i sve ostale performanse kojima igračkica raspolaže i pokaži mu kako da ga koristi - na tebi.

Nakon što prođe obuku i položi ispit iz rukovanja seksualim pomagalima, spreman je za akciju. S obzirom da ima problema s trajanjem u krevetu, kad se približi vrhuncu, gurni mu u ruke spravicu, a njegovog igrača pošalji na klupu. Nastavite seks s vibratrom pa kada tvoj frajer opet bude dovoljno trezven da se vrati na travnjak, zamijeni ih.

Image
Foto: Unsplash

Kondicijske pripreme

Ejakulacija sat ili dva prije seksa, odlična je priprema za muškarce koji imaju problema s uranjenom ejakulacijom. Štoviše, rekle bismo da im je to i obveza prema ženama. S obzirom da se mi depiliramo, uređujemo, kupujemo seksi rublje, oni bi barem mogli pripremiti svog vojnika za boj. Ako se zadovolji sat ili dva prije seksa, moći će se bolje kontrolirati, posvetiti tebi i uživati u odnosu.

Image
Foto: Pexels

Probajte 'edging'

Edging ili bivanje na rubu je seksualna tehnika u kojoj svog partnera (ili on tebe) dovodiš do vrhunca i kada je najslađe, povučeš se. Edging trenira tijelo da odgodi orgazam, a to je upravo ono što tvom partneru treba. Naravno, to nije sve! Na koncu, kada odlučiš da je vrijeme za klimaks, ovom ćeš mu tehnikom priuštiti vrhunac kakav ne može ni zamisliti.

Image
Foto: Unsplash