Nije dobar kako se prikazuje

Pet njegovih gesti zbog kojih misliš da je savršen, a ustvari je sve samo ne to

Drži te kao kap vode na dlanu, imate iste želje, stalno ti nešto poklanja - zvuči savršeno, zar ne? No, daleko je to od istine

pexels-janko-ferlic-730229.jpg
Foto: Pexels

Postoje muškarci koji se prikazuju dobrima, ali to nisu. I, možda misliš da bi vrlo brzo razotkrila lošeg tipa, no, iznenadilo bi te koliko dobro oni prolaze kod žena…

Image
Ne očekuj previše

Ovo su 4 tipa muškaraca kojima nikad nećeš biti prioritet - koliko god se trudila

Razmisli malo. Ako muškarac pokazuje karakterne osobine koje si oduvijek željela da tvoj dragi ima, zašto bi ih analizirala i dovodila u pitanje?

Image
Foto: Pexels

Ovakvi naizgled savršeni tipovi su rijetkost pa je vrlo teško otići od njih iako bi to bilo najbolje. Da budemo jasne, muškarci koji pokazuju lažne geste 'dobrog momka' nisu nužno zli ili oni koji su odlučni slomiti srce žene. Iako neki od njih jesu, većina ovakvih tipova jednostavno ne zna kako biti u vezi. Ili su nezreli ili sebični. No, izabrati partnera koji ne zna kako biti u odnosu ili kojemu nije stalo do tebe, nikada nije dobra ideja.

U nastavku ti otkrivamo stvari koje čine samo lažno dobri muškarci.

POGLEDAJ VIDEO: Kako uspješno postaviti granice u odnosima?

Olako izgovara bitne stvari

Upoznali ste se na zabavi i proveli vrijeme satima razgovarajući, možda ste i dane proveli skupa. Zaljubljuješ se u njega, a on je potpuno očaran tobom - toliko da ti govori kako bi htio da imate djecu - što je prije moguće. Živjeti bi, kaže, mogao jedino s tobom i želi biti s tobom do kraja života. Ako ovakve riječi izlaze iz usta tvog dragog, a nisi s njim godinu, dvije ili tri, već tri dana, vrijeme je da dobro promisliš o svemu i napraviš korak unatrag.

Zašto? Zato što te ta osoba ne poznaje zaljubljena je u sliku o tebi koju je stvorila. Kako vrijeme prolazi, ovo bi se moglo promijeniti jer ćete se bolje upoznati. A, ako se promijeni i on shvati da nije zaljubljen u tebe, patit će nitko drugi, nego ti.

Image
Foto: Pexels

Stalno ti kupuje poklone

Iskreno, tko ne voli poklone? Svi ih volimo. No, ako ti kupuje stvari za koje misli da ti trebaju, a ti ne misliš tako - novi sokovnik, novi tepih, novi mobitel pa čak i lijepe zlatne naušnice, "stani na loptu". Dobro razmisli kupuje li ti to zato što želi promijeniti tebe i način na koji živiš ili je na snazi čista ljubav? Naime, možda mu se ne sviđa tvoj stil pa ti kupuje nakit kakav bi volio da nosiš ili smatra da bi trebala jesti smoothieje i skinuti pokoji kilogram? Ako se darovi zapravo ne odnose na tebe, već na njega i način su da te kontrolira, dobro razmisli želiš li ostati u tom odnosu.

Image
Foto: Pexels

Želi stalno biti s tobom

U početku ovo može izgledati vrlo simpatično, štoviše poželjno jer bi ti bilo sumnjivo da je drugačije. Naime, oboje želite provoditi vrijeme jedno s drugim dok su na snazi ružičaste naočale, leptirići u trbuhu, a hormoni divljaju. Možda se ni s kim nisi osjećala tako sigurno i voljeno, kao što se osjećaš s njim?

Pridaje ti pažnju, pazi na tvoje potrebe i želje, no je li to zaista dobro u tolikoj mjeri u kojoj on to pokazuje? Kako se ponaša kada ga odbiješ? Kada izađeš iz njegove comfort zone i napraviš nešto u što on nije uključen? Ako reagira preburno i u ljutnji, lako je moguće da kraj sebe imaš vrlo posesivnog muškarca koji te mora imati pod kontrolom da bi bio zadovoljan.

Image
Foto: Pexels

Troši puno novca na tebe

U redu, ako ima i može, no vrlo često muškarci odlaze u minuse i dovode se u probleme s financijama, a sve kako bi se dokazali ženama. Stani tome na kraj na početku i jasno mu reci da ti ne trebaju skupi pokloni ni večere po restoranima. Ako vam je stalo jednome do drugog, bit će vam lijepo i bez toga. Ako je njemu to toliko bitno da ostavi dojam i pokaže se, čak i kada nema, vrijeme je da dobro razmisliš o svemu jer je nezreo i površan.

Image
Foto: Pexels

Mijenja se zbog tebe

Jesi li ikada otišli na spoj, na kojem baš i nisi bila ona prava ti, već si nastojala biti neka druga, a sve kako bi mu se svidjela? Mislila si - samo da ga očaraš, a onda ćeš po svome. Je li se taj spoj pretvorio u dugu vezu ili brak? Nije, zar ne? E sad… imaš li osjećaj da je tvoj dečko točno ono što si oduvijek željela? Presretna si jer se baš u svemu slažete? Odriče se nedjelje i nogometa s dečkima kako bi vrijeme proveo s tobom, promijenio je stil odijevanja jer se tebi ovakav više sviđa, čini baš sve što želiš? Osjećaš se kao da si osvojila jackpot? Bojim se da nisi.

Muškarac koji je spreman promijeniti cijeli svoj život zbog tebe, ustvari ti šalje jedan veliki alarm za uzbunu. Naime, to radi jer još uvijek ne zna tko je i moglo bi te jako boljeti kada konačno shvati… Možda tada zaključi da nisi prava žena za njega i da je godinama pa i desetljećima živio pod tvojom "čizmom". Naravno, da to nije istina, ali u njegovoj glavi će biti. Stoga, reagiraj na vrijeme dok su stvari još "friške".

Image
Foto: Pexels