Ne očekuj previše

Ovo su 4 tipa muškaraca kojima nikad nećeš biti prioritet - koliko god se trudila

Možda si mislila kako si napokon našla 'pravog', ali onda shvaćaš da se tvoj novi frajer premalo trudi, da ti više ulažeš u odnos i da mu nisi prioritet. Iako misliš da će se s vremenom promijeniti za to su, zapravo, male šanse. Ako svog frajera možeš svrstati u jedan od ova četiri tipa, teško je da će te staviti na prvo mjesto

profimedia-0355438203.jpg
Foto: Profimedia

Ima ljudi koji, nažalost, na početku dejtanja drugu stranu drže 'u rezervi'. Možda se s tobom viđa samo radi reda, možda čeka bolju priliku, a možda jednostavno ne zna izgraditi kvalitetan odnos. Moguće je i da ste, primjerice, u kasnijem stadiju dejtanja, ali ti se nekako čini da frajer ne ulaže sto posto u vaš odnos, da je hladan ili inertan. Kao da se ti više trudiš od njega.

Image
Vrijeme je za bijeg

Pripazi! Ovo su znakovi da je tvoj frajer pasivno agresivan

Kad se upleteš u priču s takvim, teško je očekivati da će kasnije biti bolje. Čak i ako se potrudiš, ove osobnosti se gotovo pa ni ne mogu promijeniti. A to znači jedno - ako mu nisi na dovoljno važna i ne posvećuje ti se, vaš odnos nema budućnosti.

shimmer fallback

Zato je na tebi da ga na vrijeme 'pročitaš' i shvatiš da mu nisi prioritet, a vjerojatno ni nećeš biti. Četiri su tipa takvih muškaraca, a evo koji su to!

Frajer kojem je život u kaosu

Naravno da svi u životu doživljavamo lijepe i manje lijepe trenutke. Odjednom, iz niza razloga, možemo ostati bez posla, upasti u financijske probleme ili prolaziti kroz mučne obiteljske situacije. No, o nama ovisi kako ćemo se tada postaviti te hoćemo li se prepustiti da nas život gazi ili ćemo uzeti stvar u svoje ruke. Iako se to često ne primijeti 'na prvu', ima frajera koji su i zreloj dobi izgubljeni. Recimo, nisu poduzetni, nemaju viziju što žele od života te jedva preživljavaju, gubeći dane. Raditi im nije ni u primisli, a svaku kritiku neozbiljno shvaćaju. Ako si se 'spetljala' s takvim, možda misliš da će se promijeniti ili da ga možeš preodgojiti.

Nerijetko takvi pasivni muškarci u partnerici traže nekoga tko će raditi sve umjesto njih dok se oni neće ni potruditi pokrenuti. Takve osobe u većini slučajeva u vezi ne uzvraćaju jednako, nisu na istoj valnoj duljini s partnerom niti imaju prioritet u životu. Dakle, ako nakon nekog vremena shvatiš da je frajer s kojim dejtaš ovakav, vrlo je vjerojatno da te osjećaj ne vara. Nisi mu prioritet jer ni sebe ne poznaje dovoljno, a ti ne možeš nekoga promijeniti ne želi li on to. U takvom bi odnosu ostala iscrpljena – vjerojatno nizašto.

shimmer fallback

Frajer koji sve radi 'preko volje'

Muškarac koji ne voli svoj posao, koji je beživotan i bez ambicija vjerojatno i psihički pati. Posljedično, takve osobe nemaju ni viziju budućnosti, a svoje frustracije možda iskazuje na površne i pogrešne načine. U potrazi za prividnom srećom uskače u ležerne, instant odnose koje vrlo lako zamjenjuje drugim. Unatoč tome što ti se čini da se trudi kratko vrijeme, takvom ćeš muškarcu brzo dosaditi jer ni on sam ne zna gdje mu je glava. Kvalitetan odnos zahtijeva vrijeme i ulaganje – rijetko kad uspijeva 'na brzinu'.

shimmer fallback

Frajer koji je naviknuo biti solo

Iako nema ništa loše u solo periodima, čini li ti se da frajer ne mari dovoljno, možda jednostavno nije spreman za vezu. Moguće je da dosad nije bio ni u jednoj uspješnoj vezi, da olako shvaća odnose ili da gleda samo svoj interes. Možda ne zna dugoročno ulagati u odnos, a možda jednostavno ne želi. Veza nerijetko zahtijeva odricanje od 'ja, ja, ja' načina razmišljanja, no ima muškaraca koji ne gledaju dalje od sebe. Ni takve ne možeš promijeniti 'preko noći'. Uočiš li ovakav obrazac ponašanja odmah na početku, velike su šanse da zajedno nećete daleko dogurati i da neće uzvraćati jednako. Jednostavno, teško da ćeš mu postati i ostati prioritet.

shimmer fallback

Frajer koji kaže da želi ozbiljno, a zapravo ne želi

Ima muškaraca, ali i žena koji se na početku odnosa predstavljaju drugačiji nego što jesu. Na primjer, kažu da žele ozbiljnu vezu ili da su ovakvi-onakvi, a onda vrijeme pokaže drugačije. Od tebe očekuju da budeš iskrena, predana i vjerna, a, istovremeno, nisu takvi.  Svojim postupcima ne grade povjerenje – naprotiv, ruše ga. Ti to primjećuješ, no daješ mu priliku? Pa, možda i ne bi trebala jer je malo vjerojatno da te takva veza ispunjuje. A i budimo realni, jasno ti je da neće promijeniti mišljenje.

shimmer fallback

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.