Znakovi lošeg seksa

Prepoznaj ih i poradi na njima: Znakovi da baš i nisi dobra u krevetu

Dobre vještine u seksu nisu nešto s čime smo rođeni - sve je stvar učenja i prakse. Pa ako misliš da si loša u krevetu, evo nekoliko znakova koji bi ti to mogli potvrditi

pexels-cottonbro-studio-6284256.jpg

Može biti teško prepoznati znakove koji upućuju na to da si loša u krevetu jer, ako ćemo iskreno, nitko ne želi saznati da je loš. Seks je vrlo važan dio svake veze i dok neki kao da su rođeni s tim da im to ide od ruke, drugi se za to moraju malo više potruditi. Međutim, nitko se nije rodio kao savršeni seks znalac i nema apsolutno ničeg lošeg u tome da nisi tako dobra u seksu, jer iako je želja prirodna, vještine su ono što se uči.

Image
Pročitaj ga k'o knjigu

Znaš li ih prepoznati? Znakovi da ON baš i nije nešto u krevetu

Dakle, ako si voljna potražiti te znakove, to ti može pomoći da postaneš bolja, a to će i tebi i tvom partneru seks učiniti puno boljim iskustvom. Ne trebaš se osjećati poniženo ili posramljeno - samo se potrudi da prepoznaš ove znakove, vidi opisuju li tebe i poradi na tome, a na kraju ćeš se i ti osjećati bolje u svojoj koži, a znat ćeš i u čemu griješiš i u budućnosti nećeš ponavljati pogreške. A evo nekoliko glavnih znakova da osoba i nije tako dobra u krevetu.

Nesigurna si

Jedan od glavnih znakova da si loša u seksu je upravo nesigurnost. Ako ne želiš da te partner vidi golu, izbjegavaš odnose dok je upaljeno svjetlo ili ne dozvoljavaš partneru da te dodiruje na određenim mjestima, to ne mora nužno biti znak lošeg seksa, ali definitivno ostavlja takav dojam. Kako bi zaista uživala u seksu, a na kraju krajeva i bila dobra u tome, moraš se osjećati ugodno u vlastitoj koži.

Image

Ne govoriš partneru što želiš

Ni mi ne možemo čitati misli našem partneru,a ni on može čitati naše misli. Ako mu ne kažeš što želiš i što te uzbuđuje, ne samo da ćeš ostaviti dojam da si loša u seksu, već će i tvoj partner također ostaviti takav dojam, jer neće znati što da radi i gdje da te dodiruje. Može biti jako teško reći što želiš, posebno ako na to nisi navikla, ali u seksu je to neophodno.

Image

Ne znaš što želiš

Možda ćeš reći da ovo ne može biti jedan od znakova da si loša u seksu, jer zaista ne znaš što želiš, ali to nije istina. Čak i ako imaš malo ili nimalo iskustva, možeš razmisliti o stvarima koje bi željela isprobati. Možda ti se na kraju neće svidjeti, ali barem ćeš znati da si probala. A kako bi saznala što želiš i što te uzbuđuje, masturbacija je tu od velike pomoći.

Image

Nikada ne preuzimaš kontrolu

Nije muškarac uvijek taj koji bi trebao preuzeti kontrolu i biti glavni. Kada si nevjerojatno pasivna, to neće biti zabavno ni za jedno od vas. Ne moraš biti dominantna ili agresivna, ali poželjno je da s vremena na vrijeme preuzmeš kontrolu i iznenadiš svog partnera. To može biti bilo što - ili iniciraj seks, ili predloži neku novu pozu ili iznenadi partnera novim donjim rubljem. Što god tebi najbolje odgovara.

Image

Tiha si

Ako si ikada gledala film za odrasle, znaš da djevojke u njima vrište i galame iz petnih žila. Naravno, u stvarnosti to nije tako - neke žene po prirodi mogu biti glasnije, no većina žena puno je tiša od toga. Međutim, također nije dobro ako si premirna i pretiha. Pokaži partneru da ti je lijepo i ugodno, a ako ne voliš prljave razgovore za vrijeme seksa, to može biti samo stenjanje i pokoji uzdah. Bilo što, samo da nije potpuna tišina.

Image

Previše analiziraš i razmišljaš

Sasvim je prirodno puno razmišljati o tome što želiš učiniti i kako to učiniti, pogotovo ako si neiskusna. Međutim, ako ste ti i tvoj partner već neko vrijeme zajedno, ponekad se jednostavno trebaš prepustiti i ne toliko razmišljati. Nemoj previše analizirati sve jer to umanjuje spontanost situacije, a to svakako može dovesti do lošeg seksa.

Image

Bojiš se isprobati nove stvari

Spontanost je važna kada je seks u pitanju i nikako nije dobro upasti u rutinu i držati se dviju istih poza koje samo izmjenjujete. Nemoj se bojati isprobavati nove stvari, jer to je isto jedan od znakova da si loša u krevetu - ako stalno ponavljaš iste obrasce i ne znaš kako začiniti stvari. Naravno, ne moraš raditi ništa što ti se ne sviđa, ali pokoja nova poza sigurno neće škoditi.

Image