Nije ozbiljan

Kratko i jasno: Ako muškarac radi ovih 7 stvari - što prije trebaš krenuti dalje

Ljubavni odnosi posebno počeci su vrlo komplicirani. No bez obzira koliko se ženi sviđa neki muškarac važno je da reagira na određena ponašanja i da na vrijeme uoči neozbiljno ponašanje

profimedia-0295712644.jpg
Foto: Profimedia.hr

Jesi li ikada otišla s nekog dejta s osjećajem da si potpuna budala i pitala se što se dogodilo? Ako si se našla u takvoj situaciji ili se tako često osjećaš u odnosu s muškarcem onda možda nisi dobro detektirala znakove koje ti šalje ili ne znaš što je važno.

Ronnie Ann Ryan, stručnjakinja i trenerica za veze, pomaže ženama i muškarcima da lakše plove kroz ljubavni život, ali i da znaju kako prepoznati loše znakove. Često problem nastaje kada žene vjeruju da mogu promijeniti muškarca ili njegove želje vezane za ljubav. To je čista fantazija. Ako ti je muškarac rekao da ne želi vezu ili nema dovoljno vremena za viđanje onda trebaš znati da je to stvarnost.

Image
Ljubavni život

Znakovi da u ljubavnoj vezi postoje problemi, a nije ih uvijek lako primijetiti

Također, žena treba znati postaviti svoje standarde, a to znači da je važno da zna što želi i zaslužuje. Postavljanje granica znači da trebaš znati što želiš u ljubavi, ali i kakvog muškarca želiš. Na primjer, mnoge žene traže kvalitetnu osobu koja želi vezu punu ljubavi i lijepo se ponaša. No žene se često pitaju kako prepoznati muškarca koji to ne želi. Ronnie Ann Ryan objašnjava za Romper da svaka žena treba obratiti pozornost na ovih sedam znakova, ali i krenuti dalje ako je ponašanje muškarca neprimjereno.

Jasno govori da ne želi vezu, ali i dalje izlaziš s njim

Izašla si na spoj s muškarcem koji ima kvalitete koje ti se sviđaju i tražiš ih u odnosu. No on ti naglašava kako ne želi biti u ozbiljnoj vezi, a zatim se dobro provedete. Ipak ti se sviđa i odlučila si dalje se viđati s njim. Ovo je velika pogreška. Kratko i jasno, kada muškarac kaže da ne želi biti u vezi, trebaš mu vjerovati i krenuti dalje.

Image
Foto: Unsplash

Flertuje s tobom, ali te ne poziva na spoj

Ovog muškarca poznaješ s posla, iz teretane ili preko zajedničkih prijatelja i uvijek flertuje s tobom. Možda često razmišljaš o njemu, no nikada te nije pozvao na spoj. Uvijek je sretan kada te vidi, ali sve ostane na tome i to je znak da nije ozbiljno zainteresiran. Nemoj zaboraviti, muškarac kojemu se sviđaš pozvat će te na dejt. Ako to ne čini onda se nešto događa i zato nastavi dalje bez misli o njemu.

Image
Foto: Unsplash

Tvrdi da nikada nije bio zaljubljen

Ovo je vrlo snažno. Neke žene privlače upravo ovakvi muškarci koji su ranjivi i priznaju da nikada nisu imali snažne osjećaje. ON postaje njezin "ljubavni projekt" jer je uvjerena da još nije sreo pravu ženu odnosno tebe. Osjećat će se jako loše i kao budala kada prekine s tobom. Ako nikada nije bio zaljubljen i ima više od 40 godina onda niti ne želi biti zaljubljen. Nemoj pasti na ovo - samo kreni naprijed.

Image
Foto: Unsplash

Dopisujete se, ali nema vremena za viđanje

Ako dobiješ poruku "dobro jutro, ljepotice", a nema vremena za dogovor onda možda nisi jedina žena koja dobiva ovakve poruke. Na ovaj način vjerojatno podiže svoj ego, šalje poruke ženama koje su slobodne. Nemoj gubiti svoje vrijeme, bez obzira koliko je dopisivanje zabavno ili koliko ti se sviđa. Ako je ozbiljan, onda će i pronaći način da se vidi s tobom, bez obzira na svoje obaveze i užurbanu svakodnevicu.

Image
Foto: Unsplash

Nedavno je prekinuo brak/vezu i ne želi ništa ozbiljno

Ovo je veliko upozorenje jer ti je odmah rekao da ne želi nešto ozbiljno. Da, želi se družiti i vidjeti u kojem će se smjeru razvijati odnos. U svojoj glavi ti znaš da bi moglo biti super jer je on kvalitetan muškarac pa si odlučila riskirati. Velika pogreška! Kada muškarac kaže da ne želi ozbiljnu vezu, on to stvarano misli. Završi dejt i kreni svojim putem.

Image
Foto: Unsplash

Uvijek ste u tvom prostoru

Muškarac s kojim se viđaš predlaže da naručite hranu i pogledate film kod tebe. Zvuči ugodno, zar ne? No ako ama baš uvijek dođe do tebe i nikada ne izađete na večeru u restoran ili u kino, trebala bi ti se upaliti crvena lampica. Zašto? Možda se boji da će ga netko vidjeti jer je u vezi ili braku. Druženje kod kuće treba izbjegavati sve dok se ne uvjeriš da je muškarac ozbiljan i da želi biti s tobom.

Image
Foto: Unsplash

Uvijek ti iniciraš druženje

Kada ga pozoveš i predložiš da izađete negdje uvijek pristane. No nikada neće ništa inicirati. Je li lijen? Možda, ali vjerojatno mu nedostaje motivacije za druženje s tobom. On se zabavlja i ti ćeš odraditi sav posao pa zašto ne bi proveo vrijeme s tobom dok ne sretne ženu koja mu sviđa. Nemoj se zadržavati na ovom mjestu osim ako se ne želiš osjećati glupo. Ako nikada nema neki prijedlog za druženje i ne zove te onda ga ostavi u svojoj prošlosti.

Image
Foto: Unsplash