Ne želi vezu

Ako ove znakove primijetiš kod frajera, budi sigurna da ga zanima samo seks

Svi znamo te neke muškarce koji se obično javljaju samo kasno navečer, vide te kao provod i dobru zabavu i nikada nisu predložili konkretnije druženje da te bolje upoznaju. Hm, budi sigurna da su to znakovi da muškarca zanima samo seks i ništa više

pexels-mart-production-9566382.jpg

Na žalost (ili na sreću) neki će muškarci reći i učiniti baš sve da dođu do seksa. Žene često preferiraju starije muškarce, misleći da oni nisu toliko zainteresirani za igru ispod plahti, ali to nije istina. Oni su samo uglađeniji i imaju drugačiju retoriku.

Image
Oprez!

Pet tipova muškaraca koji nisu vrijedni tvog vremena (i onaj jedan koji je)

Drugim riječima stariji muškarac jako će lijepo verbalno upakirati činjenicu da pretendira na seks. Taj isti gentleman najvjerojatnije te neće nikada nazvati nakon što je dobio što je htio. Takvi se obično javljaju samo kasno navečer, vide te kao provod i dobru zabavu i nikada nisu predložili ništa konkretnije. Ako nisi sigurna što želi od tebe, ali si sigurna da ne želiš biti igračka za jednu noć, obrati pozornost na ove znakove koji otkrivaju da nema velike planove s tobom

Ne zanima ga ništa o tebi

Frajeri koji žele seks nemaju nikakvog drugog interesa u tebi. Ne zanima ga kako provodiš dan, gdje radiš, koji su tvoji interesi niti bilo što, što ulazi u dubinu tvog karaktera. Njega zanima kako da dođe do vrućih igrica i učinit će gotovo sve da dođe do toga ali na površan način. Ako ste se našli na večeri ili piću i primijetiš da ga tvoj dekolte zanima više od toga tko si ti, možeš i sama zaključiti na što cilja.

shimmer fallback

Već je zauzet?

Možda i je. Frajeri u vezama rijetko (gotovo nikada) ne traže drugu vezu nego zabavu za jednu noć. Od takvog muškarca ne možeš očekivati cjelonoćne rasprave, vrlo vjerojatno nećeš dobiti ni konstruktivan razgovor, nego površno ispitivanje - tek toliko da prođe vrijeme da te može odvesti u krevet.

shimmer fallback

Viđate se samo nasamo

Ako frajer kojeg viđaš izbjegava upoznati tvoje prijatelje i inzistira na druženju jedan na jedan, vrlo vjerojatno nema u planu dugotrajnu vezu ili brak. Ako ni nakon par mjeseci nisi upoznala nikoga od njegovih prijatelja, a on izmišlja izgovore kada treba upoznati tvoje, ne očekuj previše. Oni koji žele romantičnu vezu žele upoznati tvoje prijatelje jer žele znati više o tebi.

shimmer fallback

Upoznala si ga na dating aplikacijama

Dio frajera je ondje samo s jednom agendom, a to je da pronađu osobu za zabavu. Ako ti na prve porukice odmah krene u sexting trebalo bi ti biti jasno da ga ne zanima ništa osim više osim dobre zabave pod plahtama. I to vjerojatno čim prije i vjerojatno ti se poslije više neće ni javiti.

shimmer fallback

Ne želi previše potrošiti

Shvaćamo da su izlasci skupi a dubina novčanika stvarno nije bitna ako se dvoje ljudi simpatizira. Ali ako frajer ne želi niti piće platiti to sigurno nije zato što mu kasni plaća nego jer ga ne zanimaš dovoljno. Ako tražiš vezu, ovaj sigurno nije dobar kandidat.

shimmer fallback

Ne želi pričati o vezama

Svaki puta kada pokušaš progurati temu zajedništva i veza, on uspijeva izbjeći konverzaciju i mijenja tijek razgovora. Ovo je gotovo siguran znak da niti najmanje nije zainteresiran za dublji odnos. On želi 'zabavu' a ne 'obavezu'.Na tebi je da odlučiš želiš li nastaviti takvo druženje ili ne, ovisno o preferencijama.

shimmer fallback

Ne poštuje te

Kada se frajeru sviđa žena, imat će odnos s njom, ali ništa trajno. Ti se možeš osjećati kao da te ne poštuje dovoljno jer se igra s tobom. Moguće da ima problema s vezanjem i da mu se sviđaš, ali jednostavno nije tip koji zna funkcionirati u dvoje. Ako osjetiš da te ne poštuje, vrlo vjerojatno si mu samo privremeno zadovoljstvo.

shimmer fallback

Ne ostaje

Frajer koji traži zabavu za jednu noć sigurno neće prespavati u tvom krevetu niti će tebi dozvoliti da spavaš u njegovom. Muškarci koje zanima nešto više trudit će se da provedu što više vremena s tobom i posvetiti ti daleko više pažnje. Ako primijetiš da odlazi odmah nakon seksa bez interesa za druženje, cilja na seks za jednu noć.

shimmer fallback

Hvali se

Muškarci koji se hvale s brojkom žena s kojima su spavali već na prvu ne djeluju ozbiljno. Takvi frajeri neovisno godinama često se ponašaju kao tinejdžeri i uglavnom žene gledaju kao objekt a ne kao osobe. Ako imaš posla s takvom osobom znaj da takvi karakteri nisu stvoreni za veze. Njima je to premonotono i nezanimljivo. Takvi frajeri funkcioniraju kao pčelice - idu s cvijeta na cvijet.

shimmer fallback

Izgled ga odaje

Ne želimo produbljivati stereotipe, ali postoji određeni tip muškarca koji izgleda točno po trendovima koji kažu da će tako 'upecati' najviše žena. Postojana frizura, odjeća po zadnjem kriku mode i bradica - dobitna kombinacija (u njihovim glavama) za osvojiti ženu. Ne možemo reći da nemaju uspjeha, imaju, i to je uredu ako tražiš zabavu, ali ako tražiš nešto više zaobiđi ovakve frajere jer oni samo idu u lov.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.