Dame biraju

Zapetljano srce: vrući položaj koji će svaku ženu 'izuti iz cipela'

Jesi li ikad čula za ovu pozu? Žene koje su je probale kunu se kako je jedna od najboljih jer garantira vrhunac za pamćenje, a iako zvuči romantično, zapravo je drugi naziv za čistu strast

pexels-andrea-piacquadio-3756354 (1).jpg
Foto: Pexels

Kod nekih poza za vruće igre pod plahtama naglasak je na intimi i međusobnom povezivanju - partneri će se osjećati blisko jer će i fizički biti doslovno priljubljeni jedno uz drugo. To je svakako hvalevrijedan cilj, no ako je orgazam ono čemu težimo, bolji izbor bit će neki drugi položaj. Naime, ako si previše blizu partneru, imat ćeš manje mogućnosti za kretanje.

shimmer fallback

Kad je ženski vrhunac u pitanju, seksolozi smatraju kako su najbolje poze one u kojima partneri imaju dovoljno mjesta koristiti svoje ruke te tako pojačati intenzitet stimulacije. Jedna od takvih poza je položaj naziva 'zapetljano srce'. Ako teško dolaziš do klimaksa, ovo je svakako poza kojoj trebaš dati šansu.

Kako se postaviti?

Kod zapetljanog srca partneri i partnerica leže na boku okrenuti licem jedno prema drugome. Pri tom su im noge međusobno isprepletene. Partnerica treba gornju nogu prebaciti preko partnerova boka, a drugu nogu treba ispružiti i provući između njegovih bedara. Noge ostaju isprepletene, a između gornjih dijelova tijela ostaje prostora u dužini od otprilike jednog metra. Gledano odozgo, tijela partnera sada čine 'zapetljano srce' - otuda naziv ovoj strastvenoj pozi koju žene naprosto obožavaju.

Image
Neka strast teče

Vodopad: egzotična poza koja će probuditi strasti pod plahtama

U čemu je trik?

Položaj funkcionira tako što partner nježno penetrira u partnericu, a cijelo vrijeme oboje imaju slobodne ruke i dovoljno manevarskog prostora da se međusobno dodiruju i maze. Također, žena se može posvetiti samo sebi i fokusirati se na stimulaciju klitorisa. Upravo ova mogućnost čini zapetljano srce idealnom pozom za žene koje samo penetracijom ne mogu, ili mogu vrlo rijetko, postići vrhunac u krevetu.

shimmer fallback

Savjet plus

Ako hoćeš do neslućenih razmjera 'podići temepraturu' u spavaćoj sobi, održavaj s partnerom kontakt očima za vrijeme vaše igre pod plahtama. S druge strane, ako bi radije malo usporila i osjetila blizinu svog partnera, nastavite u zagrljaju.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.