Neka strast teče

Vodopad: egzotična poza koja će probuditi strasti pod plahtama

Želiš začiniti svoj seksualni život, iznenaditi partnera i malo za promjenu probati nešto novo? Imamo samo jednu riječ za tebe: vodopad

profimedia-0221655943.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Ako su igrice pod plahtama između tebe i tvog partnera postale već pomalo predvidive, a ti žudiš za više strasti i, zašto ne, više osvojenih 'vrhunaca', možda nije loša ideja upustiti se u neku novu, egzotičnu pozu. Sigurno si već probala sve one poznate pozicije, ali jesi li kad čula za pozu 'vodopad'? Saznaj sve o ovoj vrućoj pozi u krevetu i zašto itekako opravdava svoj veličanstveni naziv.

Image
Foto: Pexels

Kako funkcionira

Kod poze 'vodopad' muškarac leži na krevetu ili na kauču, ali samo donjim dijelom tijela. Njegov gornji dio, dakle od struka do glave, nema potporu. Ravnotežu može držati rukama uprtim o pod ili si pozu može učiniti udobnijom ako ispod glave stavi jastuk. Žena sjeda na muškarca te sama kontrolira brzinu i dubinu penetracije. Muškarac pri tom ima savršen pogled na svoju partnericu i na ono što ona radi, a to će ga uzbuditi do neslućenih razmjera.

Image
Foto: Pexels

Prednosti ove poze

Poza' vodopad' možda nije najlakša za izvesti, osobito za muškarca, ali se itekako isplati. Naime, ima dvije ogromne prednosti: prije svega, partnerici omogućava da se namjesti onako kako njoj najbolje odgovara i da cijelo vrijeme vodi igru - a to je najsigurniji put do ženskog orgazma.

Partnerica može biti okrenuta licem prema partneru ili obrnuto, licem prema njegovim nogama. Druga prednost jest u tome što muškarac može biti pasivan i pri tom uživati u pogledu te dostići vrhunac bez puno truda.

Image
Foto: Pexels

Osim toga, pozu 'vodopad' možete i okrenuti pa ti možeš biti ona koja leži, a tvoj partner onaj koji preuzima aktivnu ulogu. U svakom slučaju, vrijedi iskušati već večeras, možda oboje uronite u vodopad strasti.