Obavezno ih isprobaj

Pet seksi trikova koji će probuditi tvoj uspavani seksualni život

Od isprobavanje novih poza do slanja seksi poruka, ovi jednostavni seksi trikovi će sigurno rasplamsati strasti u spavaćoj sobi

khamkeo-vilaysing-OcxlTBbb6SY-unsplash.jpeg
Foto: Unsplash

Nakon nekog vremena u vezi ili braku, seksualni život vrlo lako može pasti u rutinu i postati pomalo dosadan. Na sreću, postoje brojni trikovi i savjeti koje može usvojiti svaki par, a koji su izuzetno učinkoviti kad je riječ o rasplamsavanju strasti u spavaćoj sobi.

Image
Imaj na umu

Najbolje ikad? Ovo je 7 stvari o seksu u četrdesetima koje trebaš znati

Ako si u potrazi za načinima kako začiniti svoj seksualni život i ponovno probuditi onu iskru s početka veze, u nastavku za tebe imamo nekoliko sjajnih savjeta koji će sigurno unijeti dozu uzbuđenja u spavaću sobu.

Povremeno iznenadi partnera

Svi vole iznenađenja, osobito kad je riječ o seksu. To može biti bilo što, iznenadi partnera brzinskim seksom dok je na pauzi za ručak ili ga prije seksa kod kuće namaži šlagom. Ili ga možeš samo odvesti na večeru na neko posebno mjesto. Ključno je da bude zanimljivo i da ne bude prečesto. Takva iznenađenja čuvaj samo za posebne prilike.

Image

Izvor: Giphy

Jutarnji seks je uvijek sjajna ideja

Jutarnji seks ima svoje čari, a razbuđivanje uz jutarnji orgazam može biti vrlo posebno i zanimljivo. Čak su i studije pokazale da je jutarnji seks dobar za naše raspoloženje i pomaže nam da energično započnemo novi dan.

Image
Foto: Unsplash

Podijeli s partnerom svoje seksi fantazije

Ako ste već dugo u vezi ili braku, onda je posve uobičajeno da je vaš seksualni život postao malo monoton. Udobno vam je dok ste jedno s drugim i među vama vlada prijateljski odnos. Želite li malo rasplamsati strasti u spavaćoj sobi, podijelite jednom s drugim svoje najluđe maštarije i fantazije vezane uz seks. Primjerice, možeš kupiti neki seksi kostim i iznenaditi partnera. Ili zajedno pogledajte erotske filmove.

Image
Foto: Unsplash

Svaki mjesec isprobajte jednu novu pozu

Isprobavanje novih poza u seksu ključno je za održavanje zdravog i uzbudljivog seksualnog života. Zadajte si da barem jednom mjesečno isprobate neku novu pozu. To bi moglo dati uzbudljiv zaokret vašem odnosu.

Image
Foto: Pexels

Pošalji mu seksi poruku

Pošalji mu seksi sms poruku dok je na poslu i budi maštovita. Kaži mu što ćeš mu sve učiniti dok se vrati kući ili mu pošalji neku svoju izazovnu fotografiju jer muškarci to jako vole.  

Image
Foto: Unsplash