Čarobna traka

Spremna za nešto novo? Povez za oči i sve njegove moći

Ponekad su jednostavna rješenja najbolja. Želiš li začiniti stvari u spavaćoj sobi, posegni za komadićem tkanine. Što finiji materijal, to bolje

profimedia-0295808344.jpg
Foto: www.profimedia.hr

U ladicu s donjim rubljem ubaci svileni ili satenski povez za oči kako bi vam bio pri ruci u ključnom trenutku. Pritom ne mislimo na onaj kada vam dolaze gosti, a prašina se vidi iz aviona. Nećete im vezati oči, koliko god očajni bili. Izvucite se radije s argumentom kako je prašina dobra za lakirano drvo ili kako prašinom liječite alergiju na prašinu. Homeopatski. Šalimo se, naravno.

Image
Seksi rečenice

Vodič za njega: Ove rečenice žene obožavaju čuti u krevetu

No, da se vratimo povezu za oči. Iznenadit ćeš se kada otkriješ koliko dobro jedna obična traka može djelovati na tvoj seksualni život. U nastavku ti donosimo nekoliko razloga da mu povezom prekriješ oči ili da on to učini sebi. Ili na koncu, što i jedan i drugi ne bi svezali traku preko očiju? No, ako tvoj dragi voli tradicionalno i poznato, pripremi ga na traku da ga ne prepadneš usred akcije pa umjesto da prione, on se povuče.

Traka je seksi začin


Možda je ovo suvišno i reći jer se podrazumijeva samo po sebi, no traka će začiniti vaš seksualni život i pomoći vam da dosegnete novu razinu u vašem odnosu. Bez sumnje, ona je jedan od najerotskijih dodataka vašoj opremi za aktivnosti u spavaćoj sobi. Ako niste kinky ili jedno od vas nije, a drugo bio probalo malo škaljivije stvari u seksu, povez za oči odličan je kompromis. Onog koji ne voli isprobavati nove stvari, traka neće uznemiriti, a onom koji voli, donijet će određeno zadovoljstvo.

Image

Pojačat će ostala osjetila

Ne trebaš biti stručnjak da zaključiš da kada jedno osjetilo nestane, ostala se pojačavaju. Ukloniš li vid, tvoja koža postat će još veća erogena zona, no što je dosad bila. Običan dodir prstima osjetit ćeš kao eksploziju užitka, a i ti ćeš njegovo tijelo doživjeti na sasvim drugačiji način budeš li ga milovala zatvorenim očima. Stavi povez na oči i suredotoči se na sve što osjećaš oko sebe. Partnerov miris, njegovu blizinu koju ćeš osjetiti, a da te ni ne dotakne, zvukove, pokrete, okuse…

Image

Oslobodit će te kočnica


Svi mi imamo neke kočnice, ponekad su one podsvijesne. Želiš li se što više osloboditi kada je seks u pitanju, stavi i sebi i njemu povez preko očiju. S obzirom da ništa nećeš vidjeti, a ni on, nećeš se opterećivati izgledom i ostalim nebitnim stvarima. prepustit ćeš se u potpunosti osjetilima i na sasvim drugačiji način doživjeti svoje tijelo, njegovo tijelo i seksualni odnos, a time si priuštiti nezaboravni orgazam.

Image
Foto: Unsplash

Povećava intimnost i povjerene među partnerima


Iako ti se možda na prvu ne čini najbolji način za jačanje veze to što se ne vidite, vjeruj nam, upravo je traka za oči, traka koja vas bolje povezuje. Razlog je taj što ovakva vrsta seksa traži izuzetno međusobno povjerenje partnera. Naime, ukoliko su ti oči prekrivene povezom, moraš mu se prepustiti i dati mu inicijativu, a što je to nego jačanje vaše veze.

Image

Povećava element iznenađenja

Možda najslađi učinak poveza za oči je element iznenađenja koji dolazi s njim. Seks je puno intenzivniji u svakom pogledu, A dodatno ćete ga obogatiti uvedete li u ovom trenutku u njega pero, kockice leda ili ulje za masažu. Naravno, pritom to nemojte jedno drugome najaviti. Zabavite se, igrajte, neka ona osoba kojoj su oči pokrivene željno iščekuje idući korak, a ona koja ga čini neka uživa u reakcijama svog partnera ili partnerice.

Image