Igramo na novi broj

Zaboravi na 69, vrijeme je za 77- pozu koja obećava još više

Nije da imamo nešto protiv popularne poze 69, ali možda je vrijeme za 'upgrade' – poza 77 nova je seksi brojka koja je osmišljena upravo za nas žene

profimedia-0306256915.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Iako zbog naziva asocira na slavnu pozu 69, poza 77 zapravo nema veze s oralnim seksom. S druge strane, ipak ima nešto zajedničko s najpopularnijom pozom za oralno zadovoljavanje – naime, jednako je intimna. Poza 77 najsličnija je jednoj drugoj pozi omiljenoj među ženama – pozi žlice. Poza žlice također je jedna od najintimnijih poza i ako ti je draga budi uvjerena kako će tvoj novi favorit postati poza 77, za koju mnogi kažu da je stepenica više.

Image
Užitak bez granica

Želiš konačno taj višestruki orgazam? Evo kojih 7 poza trebaš probati

Ono što položaj 77 čini tako posebnim jest promjena kuta pod kojim partner penetrira u partnericu. Zahvaljujući ovom malom twistu penis će doseći ženinu G-točku, a takva će stimulacija odvesti do još intenzivnijeg užitka u igricama pod plahtama. Pri tom, ti si 'kapetanica ove plovidbe' i odlučuješ koliko će penetracija biti duboka i intenzivna.

Kako funkcionira položaj 77

Za ovu pozu oboje trebate leći bočno na krevet, partner iza tebe – baš kao u položaju žlice. Tvoj se partner treba priljubiti uz tebe koliko god može, tako da njegov trbuh dodiruje tvoja leđa. Oboje imate pogled usmjeren u istom pravcu i savinuta koljena. Sad dolazi važan dio: trebaš obje svoje noge položiti na partnerovo gornje bedro. Za ovo trebaš biti donekle fleksibilna jer ćeš se trebati izviti u struku. Ako želiš da penetracija bude intenzivnija, gurni stražnjicu prema partneru. Tako će partner moći prodrijeti još dublje u tebe i njegov će penis stimulirati tvoju G-točku, što je siguran put prema vrhunskom orgazmu.

Zatim je vrijeme za ono po čemu je položaj 77 dobio ime, a riječ je o tvom posebnom pokretu: ispruži noge prema naprijed pod kutom od 45 stupnjeva, ali tako da ostanu omotane oko partnera. Sada naizmjenično radi ova dva pokreta: pružanje nogu i guranje stražnjice prema partneru. Neka cijelo vrijeme tvoje i njegove noge ostanu isprepletene. Bit će to super ugodna igra izmjenjivanja napetosti i opuštanja.

Otkud je položaj 77 dobio svoj naziv

Ovaj položaj za seks dobio je naziv pozicija 77 zbog toga kako tvoje i partnerovo tijelo izgledaju u međuodnosu tijekom vruće igre u krevetu. Kada oboje istovremeno ispružite noge prema naprijed, vaša tijela formiraju oblik 77, odnosno oblik naše nove omiljene seksi brojke.

POGLEDAJ VIDEO: Bušimo mitove o seksu