Vrući seksi savjeti za ljeto

Uz ove trikove ljeto postaje još zanimljivije

Vrući seksi savjeti za ljeto

S dolaskom ljeta temperature se zagrijavaju, a odjeća koju nosimo sve je oskudnija pa su upravo ljetni dani idealni da rasplamsate i svoj seksualni život.

Ljeti se nekako osjećamo bezbrižnije pa smo skloniji i avanturama kad je ljubav u pitanju. Bez obzira na to jeste li singl ili u vezi, vrući seksi savjeti koje s vama dijelimo u nastavku svakako će vam dobro doći.

Poigrajte se u vodi

Kad je seks u pitanju, igrice su vrlo bitne, tvrde seksolozi. Tijekom ljeta mnogo vremena provodimo na kupanju pa pronađite prazno mjesto u bazenu ili na moru i krenite u akciju. Seks u bazenu se ne preporuča, no igre rukama i predigra su itekako poželjni i uzbudljivi.

Šećite bez donjeg rublja

Želite li u potpunosti raspametiti svog partnera, odvažite se i odjenite haljinu bez donjeg rublja. Ako ste dovoljno hrabri to možete učiniti dok budete negdje išli zajedno, a ako vam se to čini previše, i kod kuće možete šetati u haljinici dok ste ispod nje potpuno goli.


Image


Brzinski seks

Tijekom ljetnog perioda česta su druženja kod obitelji i prijatelja a to je ujedno i odlična prilika da se iskradete u nečiji vrt gdje ćete biti skriveni od znatiželjnih pogleda i gdje možete imati brzinski seks. Postoji nešto uzbudljivo u takvim situacijama, kao i u riziku da 'budete uhvaćeni' pa se nemojte dvoumiti jer vrhunac je zagarantiran.

Rashladite ga uz pomoć mentol bombona

Vruća ljetna noć idealna je za oralni seks, a želite li ga malo rashladiti, prije nego krenete u akciju uzmite mentol bombon. Mentol u vašim ustima partneru će pružiti svjež i ugodan osjećaj.

Image


Začinite svoj piknik

Izvedite partnera na piknik negdje u prirodu i ponesite sa sobom finu hranu i rashlađenu lubenicu.  Zaboravite na trik s ledom i umjesto toga iskoristite lubenicu kako biste napalili svog partnera. Komadom lubenice prolazite mu po erogenim zonama i potom ližite ostatke lubenice s njegovog tijela, ali držite se podalje od njegovih genitalija. To će ga u potpunosti izludjeti.

Uzmite sobu u hotelu

Seks u nepoznatom mjestu je vrlo uzbudljiv, a iznajmljivanje sobe u hotelu pomoći će vam da izađete iz svoje uobičajene rutine, osobito kad je seksualni život u pitanju. Seksolozi savjetuju da se malo poigrate i da se ponašate jedno prema drugom kao potpuni stranci koji su se slučajno susreli i osjetili jedno prema drugom nevjerojatnu privlačnost.

Isplanirajte ekstra uzbudljiv dejt

Malo adrenalinskih aktivnosti dodatno će intenzivirati vaša osjetila te učiniti seks još stimulativnijim, tvrde seksolozi. Stoga odaberite zanimljivu ljetnu aktivnost poput surfanja, odbojke na pijesku ili pak planinarenja. Nakon toga, seks će vam biti još bolji.


Foto: Unsplash