0 eura, puno užitka

Večeras poletite: Seksi 'avion' poza u trenu će vas 'lansirati' u orbitu

Jedva čekaš strastvene trenutke s dragim? Mogli biste isprobati 'avion' seks pozu i poletjeti. Jednostavna je, intimna, a trebat će vam samo malo fleksibilnosti i mašte…

pexels-jonathan-borba-7325349.jpg
Foto: Pexels

Sezona godišnjih odmora u punom je zamahu pa, osim na Jadran, mnogi maštaju o odlasku avionom na neku destinaciju. Španjolska, Cipar ili pak Maldivi? Visoke temperature 'tjeraju' nas na razmišljanje o bijegu iz rutine i upoznavanje novih svjetova. No, znaš li da možeš poletjeti i u svom domu s partnerom te tako barem na trenutakpobjeći u nebesa?

Image
Prednosti jutarnjeg seksa

4 seks poze za dobro jutro koje garantiraju odličan početak dana

'Lansiranje' za 0 eura omogućuje ti neodoljiva 'avion' seks poza. Kad saznaš o kakvoj se pozi radi, možda će ti se činiti da nije adekvatna za vruće noći i dane.

Ljeto, naime, možda 'zagrijava' vašu želju, no visoke temperature ubrzavaju znojenje pa neki parovi vjerojatno biraju poze u kojima će moći disati i u kojima neće biti 'pribijeni' svakim centimetrom kože. Ako si jedna od tih, sugeriramo ti da ipak napraviš iznimku te da se približiš partneru. Moglo bi vas 'lansirati', posebice poigrate li se sa seks igračkama.

Image
Foto: Unsplash

'Avion' poza zapravo nije komplicirana. Jedini je uvjet da imate dovoljno prostora jer ćete 'startati' iz sjedećeg položaja. Neka on sjedne na pod i raširi noge, onako nasuprot tebe, a ti sjedi na njegove noge, raširi svoje i okreni lice u stranu. Super je to prilika za testiranje fleksibilnosti, ali i obostrano zadovoljstvo. Ruke će vam oboma biti slobodne što znači da se možete poigrati bradavicama i nježnim ili jačim dodirima.

Image
Foto: Unsplash

A nakon strastvenih poljubaca, možete napraviti iskorak (ako još niste) te u ovom položaju probati seksualnu igračku. Poanta je da poznajete koji vam tempo i podražaji odgovaraju te da tome prilagodite brzinu 'aviona'. Do kraja vožnje već biste mogli razmišljati o sljedećoj – istim prijevoznikom.

POGLEDAJ VIDEO: Kako izvesti visoko intenzivan trening?