'Daske' koje orgazam znače

Vodič za početnike: Zaigrajte seksi uloge pod plahtama

Voliš ga najviše na svijetu, ali uzbuđuje te pomisao na seks sa strancem, a njemu su 'napete' žene piloti? Igranje uloga zadovoljit će vaše seksualne apetite, ali i spasiti vezu od potencijalne nevjere

profimedia-0181110480.jpg
Foto: Profimedia

Oduvijek si htjela biti glumica, no život te odveo drugim putem. Ne očajavaj. Umjesto na kazališnim daskama, ti zablistaj na svom parketu. Zamisli samo kad se vaša tijela spoje na izglancanoj bukvi, dok on glumi mišićavog parketara, koji je u jeku poskupljenja i sam nabio cijene, a ti seksi profesoricu portugalskog, koja je nedavno iz Lisabona doselila u Hrvatsku, naslijedivši stan pokojne pratetke pa joj treba izbrusiti parket u spavaćoj sobi i prelakirati ga potom…

Igranje uloga za mnoge je parove odličan način da začine seksualni život i odmaknu se od svakodnevice, no u početku su stvari škakljive.

Kako mu uopće predložiti da ti glumi stjuarda dok se ti praviš da letiš prvim razredom, kad ne zna u kojem vam kuhinjskom ormariću stoje šalice, nikada nije čuo za kavu bez kofeina i "starog je kova", odnosno zna se, po njegovom, što su muški, a što ženski poslovi? U vašoj vezi ti si ta koja se bavi domaćinstvom, a on bi se eventualno mogao uživjeti u ulogu pilota, no to te ne pali. Ti bi pažljivog stjuarda koji će te zamoliti da ostaneš na svom sjedalu i donijeti ti štogod poželiš.

Image
Koju opciju ti biraš?

O ukusima se ne raspravlja ili: Dlakava vs. glatka prsa na frajeru - što je više seksi?

Ili zamisli da se zaigrate pa mu glumiš i ženu i ljubavnicu i onda se na kraju ozbiljno naljutiš na njega jer se nalazi s "ljubavnicom", a tebi "laže" da je na poslu i vara te s tobom! Mozak ovdje lako zakuha. Kao što rekosmo, neke stvari se trebaju znati prije, no što se prepustite igranju uloga pod plahtama, a evo koje su to.

Odredite granice

Prije, no što se, kada padne mrak, pretvorite u neke druge osobe, razgovarajte o tome što vam je prihvatljivo činiti, a što nije. Važno je znati što svatko od vas dvoje očekuje od ovog iskustva i koliko je daleko spreman ići. Također, bilo bi dobro da definirate sigurnu riječ, neku lako pamtljivu, jasnu i neutralnu koju ćete upotrijebiti postane li vam nelagodno i poželite li izaći iz uloge i završiti seksualnu igru. Osobito ako prakticirate vezanje ili neke druge sado-mazo elemente.

Image
Foto: Pexels

Kako izabrati ulogu?

Ako ti ne leži gluma posegni za trikom koji uvijek pali - potraži u sebi svoj alter ego. To znači da ne moraš u potpunosti mijenjati izgled i glumiti nekog drugog, nego promijeniti ime za ovu priliku, tek donekle način ponašanja - primjerice bit ćeš dominantnija, no što si inače, vrckava ili pak potpuno neiskusna. Pretvaraj se da ti je prvi put.

Ulogu možete izabrati i na temelju svojih maštarija. Što vas uzbuđuje? Je li to scenarij učenik - profesorica, medicinska sestra - pacijent, dva cimera? Donesite odluku o tome što vas doista oboje pali, jer će vam u suprotnom možda biti neugodno i smiješno.

Image

Kostimi

Svakako su dobrodošli, no ne i nužni. Budi praktična i ekonomična. Malo drugačija frizura i smokey eyes i njemu će biti dovoljno. Perika je nešto što će ga, pak, totalno raspametiti. Stoga, ona je jedino na što bi eventualno trebala potrošiti koju kunu. Što se tiče outfita sigurne smo da ćeš sve što ti treba pronaći u svom ormaru. Bitno je da se u onom što odjeneš, osjećaš ugodno.

Počnite s malim

U redu je ako za prvi put izabereš ulogu koja ne uključuje seksi kostim francuske sobarice i sve što ide uz njega. Isto tako, vrlo je praktično i ležerno započeti s igranjem uloga kroz tekst. Isprintajte si tekst i čitajte ga jedno drugome, bez pritiska "glume". Promatrajte kako se pritom osjećate.

Usudi se glumiti

Igranje uloga svodi se na to da ste ti i tvoj partner netko drugi i zato ne bi trebalo biti čudno potpuno se prepustiti ulozi i glumiti, osobito kraj osobe, kraj koje si potpuno opuštena. Realizirajte svoje fantazije, zabavite se i uživajte!

Image
Foto: Pexels

Scenariji koje biste mogli isprobati

Ako vam ništa ne pada na pamet, imamo nekoliko ideja koje bi vam se mogle svidjeti. Odnos u kojem imamo podređenog i dominantnog aktera je klasika koja uvijek "pali". Primjerice zaposlenik - šefica, učenik - profesorica, liječnik - pacijentica, fitness instruktorica - polaznik treninga.

Tu su još stranci, cimeri, najbolji prijatelji ili pak dvoje u vezi na daljinu (otiđite svatko u svoju sobu i povežite se preko video poziva ili poruka). Mašta nema granica, treba joj se samo prepustiti.