Za muškarce

I riječi se računaju: Rečenice koje žene NE žele čuti u krevetu

Riječi imaju istu važnost kao i djela, a ženama se neke rečenice nikako ne sviđaju i bilo bi najbolje da ih muškarci izbjegavaju, pogotovo za vrijeme seksa

profimedia-0158327656.jpg
Foto: Profimedia.hr

Seks je ljubav, intimnost, strast i još mnogo toga, a bez obzira na iskustvo ili povezanost nekog para uvijek se mogu dogoditi neke nelagodne situacije. Takve situacije mogu narušiti seksualni sklad para, ali takvi trenuci mogu "natjerati" par da preispitati svoje želje ili nelagode i radi li se samo radi o nekom ili se to češće ponavlja.

Image
Bikini zona

Šumica ili brazilka? Ove intimne frizure frajerima su najuzbudljivije

Riječi su također važne u seksu, a i one ponekad mogu narušiti strast. Žene su posebno osjetljive na riječi i zbog toga bi muškarci trebali biti oprezni kada izgovaraju određene rečenice, čak i kada su rečene u dobroj namjeri. Stoga bi bilo dobro da jači spol dobro pročita ovaj članak jer bi sljedeće rečenice mogle ugasiti strast i izazvati hlađenje čak i ako žena ništa ne odgovori.

'Tko je tvoj tatica?'

Pomalo je jeziva, klišej i nešto što se često čuje u filmovima za odrasle, a kada se žena to čuje odmah pomisli na svog tatu. Što će svakako ugasiti njezinu želju za seksom. Osim toga zar nije bolje ženu tretirati kao partnericu, a ne kao neku početnicu.

Image

'Što je sad, zašto plačeš?'

Žene su vrlo emotivne i često će u različitim životnim situacijama pustiti suzu. Možda će i zaplakati dok su u naručju voljenog muškarca jer su sretne ili su doživjele najbolji orgazam u svom životu. Što god se dogodilo važno je da muškarac bude pažljiv i ne postavlja ovako loše sročeno pitanje.

Image

'Tvoj trbuh je tako mekan'

Svaka žena voli čuti kompliment, ali je i dobro da muškarac bude siguran u ono što govori. Možda obožava njezine obline i možda mu ova rečenica može biti simpatična, ali mnoge žene ne žele je čuti jer su možda osjećaju nesigurno zbog nekih dijelova tijela.

Image

Ime neke druge žene

Ovo stvarno nije potrebno dodatno objašnjavati. Pa ako se ipak dogodi da muškarac izgovori ime neke druge žene tijekom strastvene noći - važno je da se iskreno ispriča, a onda ispuni njezine želje bez pogovora.

Image

'Pa ovo je bilo zabavno'

Bez obzira što se možda radi tek o početku veze, ovo je vrlo nespretna rečenica i bilo bi je najbolje preskočiti. Ovo je zapravo vrlo neozbiljan komentar koji ni jednoj ženi neće biti zabavan.

Image

'Jesam li bio dobar?'

Naravno da se o seksu, izvedbama i željama može razgovarati, stručnjaci čak to i savjetuju kao dio zdrave veze. No, davanje ocjena kao da se radi o testu iz matematike nikako nije poželjno, a posebno nije dobro tražiti da se rade uspoređivanje s bivšima.

Image

'Sviđa li ti se ovo?'

I za kraj rečenica koja se također često može čuti u porno filmovima, a nije toliko lijepa za čuti. Svaka žena će svom voljenom pokazati koliko uživa, no ako muškarac želi provjeriti je li žena zadovoljna trebao bi ti učiniti s nekom drugačijom rečenicom.

Image