Podigni temperaturu u spavaćoj sobi

Zaigraj uloge i dovedi vruće igrice pod plahtama na viši nivo

Stroga učiteljica, nevina učenica ili medicinska sestra koja je uvijek spremna pomoći - pusti mašti na volju i na kratko u spavaćoj sobi postani netko drugi kako biste se oboje dobro zabavili

profimedia-0160317436.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Kad smo bili djeca često smo igrali igru zamišljenih uloga - bilo da je dječja soba u našoj mašti postala škola, bolnica ili kazalište, svi smo uživali u ovoj vrsti igranja. Igra uloga bila je pouzdan način na koji smo sigurno mogli dijeliti svoje želje i očekivanja među vršnjacima, ispitati svoj položaj u društvu i spoznati kako se drugi ljudi uklapaju u naše potrebe.

Image

Za razliku od nekih drugih igara, igra zamišljenih uloga bila je ona koja je omogućavala djevojčicama i dječacima da se igraju zajedno i na neki način međusobno izraze osjećaje prvih simpatija koje su možda gajili jedni prema drugima. Zapravo, igrajući se da smo netko drugi mogli smo slobodno i neobuzdano biti oni koji jesmo.

Image

No, kad smo jednom odrasli, ovakve igre okarakterizirali smo kao djetinjaste i smiješne. U seksualnom odnosu igra uloga može se čak doživjeti kao nešto pomalo perverzno - kao znak da nešto s vezom nije kako treba biti, na kraju krajeva, zašto bismo željeli glumiti da smo netko tko nismo?

Trebate li probati?

Vjerovala ili ne, istina je da igra uloga ne mora imati veze s perverzijom. Također, ne znači da je jedno od vas čudno ili da vam je veza dosadila te da potajice želite nekog novog. Ako tvoj partner poželi da staviš plavu periku i visoke pete kakve nose egzotične plesačice, to ne upućuje nužno na to da mu više nisi privlačna. Izražavanje i zajedničko istraživanje seksualnih maštarija trebalo bi biti u vezi s temeljnim vrijednostima veze kao što su komunikacija, intimnost i povjerenje, a znak su da je povezanost između tebe i tvog partnera dobra i čvrsta.

Image

"Igra uloga ispituje granice veze. Potrebno je mnogo povjerenja i izloženost ranjivosti da bi se nekome priznale najdublje, najmračnije fantazije. Također, preduvjet za ovo je jasna i iskrena komunikacija o tome što želimo", tvrdi Cynthia Gentry, autorica knjige What Men Really Want in Bed.

Igranje uloga može biti izvrstan način za produbljivanje vašeg odnosa i izgradnju intimnosti - no, to nije sve. Ova vruća igrica dozvoljava nam da probamo kako bi bilo imati nekog drugog za partnera u krevetu, bez da ugrozimo našu vezu.

"Igra uloga ljudima omogućava da sami sebe bolje upoznaju iskušavajući različite vlastite emocionalne aspekte. Moguće je osjetiti slobodu izražavanja koja je u drugačijim uvjetima možda ograničena zbog međuesobne odanosti ili društvenih normi", pojašnjava Chris Auer, savjetnik za mentalno zdravlje u White Forest Counseling, u Ashlandu.

Image

Stručnjakinja za veze Johanna Lyman dodaje kako igranje uloga u dugoj vezi može rasplamsati strast:

"Intimnost koja se razvije između partnera u dugim vezama nešto je prekrasno što održava sam odnos, ali za libido ne znači mnogo. Erotičnost je ono što postoji u prostoru između dvoje ljudi, a intimnost taj prostor zatvara. Ostvarivanje maštarija stvara više prostora između onog što mislimo da jesmo i daje osjećaj nepoznatog, a to je izuzetno erotično."

Image
Što nosiš ispod haljine

Želiš ga izluditi? Muškarci otkrivaju kakvo donje rublje žele vidjeti na ženi

Od kud početi?

Kako bi saznala što tvog parterna najviše 'pali', najbolje je da zaviriš u njegovu kolekciju 'filmova za odrasle', tako savjetuju seksolozi. Također, nije loša ideja izravno ga pitati o čemu mašta kad se samozadovoljava. No, trebaš biti spremna prihvatiti njegov odgovor, kakav god on bio i nipošto ga ne ismijati ili posramiti. U mašti većine muškaraca naći će se stereotipi kao što su seksi medicinska sestra, stroga učiteljica, nevina studentica, napaljena maćeha i oštra policajka.

Evo primjera kako možeš uskočiti u svoj alter ego i pri tom se dobro se zabaviti - donosimo ti 3 kratka scenarija o kojima je tvoj partner sasvim vjerojatno već više puta maštao:

Medicinska sestra

Što ti treba: crveni ruž, visoke potpetice, bijele samostojeće čarape i seksi rublje, toplomjer

Započni jednostavno, mjerenjem njegove temperature i 'općim pregledom', ispipaj njegov penis i testise, zatim postavi dijagnozu i naravno, propiši odgovarajući lijek - od erotske masaže do oralnog zadovoljavanja. Pusti i njega da sudjeluje i govori ti što mu paše i od čega se 'osjeća bolje'.

Image

Učiteljica

Što ti treba: seksi naočale, punđa, crno donje rublje, ravnalo i malo čvrstog stava

Kod ove igre nemoj odmah biti preotvoreno seksi, pusti ga neka čeka i neka njegovo uzbuđenje polako raste. Najprije neka mirno sjedi sam u sobi i čeka da se pojaviš. Zatim ga možeš tražiti da ti pojasni svoje 'loše ponašanje' i pitati ga što misli kakvu kaznu je zaslužio.

Image

Tajnica

Što ti treba: kućni ured, radni stol, visoke pete,uska suknja, bijela bluza

Za razliku od prethodnih scenarija, u ovome tvoj partner preuzima glavnu riječ. Igrica je odlična za muškarce koji su preopterečeni poslom. Umjesto da se boriš protiv njegovih radoholičarskih tendencija, jednostavno ukomponiraj njegov biznis u vaš seksualni život. Dogovori se s njim da ćeš mu dopustiti biti šefom na jedan sat, a ti budi poslušna i marljiva radnica koja mu 'pomaže u poslu'.

Image