Užitak je zajamčen

Pet trikova za oralni seks koji će te dovesti do nevjerojatnog orgazma

Oralni seks ima brojne prednosti, a uz ove sjajne savjete sasvim ćeš sigurno doživjeti seksualni vrhunac za pamćenje

pexels-rodrigo-souza-2531611.jpg
Foto: Pexels

Da bi doživjele vrhunac, većini žena potrebne su razne stimulacije, uključujući i onu oralnu, a to su potvrdile i brojne studije koje su stručnjaci za seksualne odnose provodili tijekom godina svojih istraživanja.

Image
Seksi savjeti

Zapali vatru u spavaćoj sobi: Sedam trikova za vrući seks zimi

Oralni seks ženama donosi brojne prednosti, a ako je tvoj partner već savladao sve osnove i zna kako te zadovoljiti, uz nekoliko sjajnih trikova koje ti otkrivamo u nastavku cijelo to iskustvo moglo bi postati još bolje i zajamčeno te dovesti do nezaboravnog vrhunca.

Potakni partnera da se fokusira na sve tvoje erogene zone

Studije su pokazale da žena, osim genitalija, ima i brojne druge erogene zone kao što su grudi, usne, vrat, uši i stražnjica pa daj to svom partneru do znanja. Neke žene mogu čak i doživjeti orgazam stimulacijom tih mjesta na tijelu. Prije nego se fokusira na ono glavno, neka te partner ljubi, dodiruje i gricka po bradavicama ili unutarnjoj strani bedara ili na nekim drugim područjima gdje ti godi i to će zasigurno rasplamsati strasti i omogućiti ti da doživiš nezaboravni orgazam.

shimmer fallback

Sjedni na nešto više

Ako ste, primjerice, u bazenu, sjedni na rub bazena i prebaci noge preko njegovih ramena dok je on u vodi i pruža ti oralni seks. Ipak, veće su šanse da nemate bazen, pa ovaj trik prilagodite nešto realnijim mjestima radnje. Primjerice, ovo sasvim dobro funkcionira i na rubu kuhinjske radne ploče, čvrstog stola ili perilice rublja. Dajte mašti na volji i usudite se eksperimentirati. Kako pojašnjavaju seksolozi, ovaj položaj pružatelju oralnog seksa omogućava da maksimalno koristi svoje usne, jezik i ruke kako bi partnericu doveo do vrhunca. Osim toga, tebi će pružiti savršeni pogled na njega dok te zadovoljava.

shimmer fallback

Poigrajte se jezikom

Neka tvoj partner legne na krevet ili na neku drugu površinu gdje mu je udobno, a ti čučni iznad njega kako bi ti mogao pružiti oralnu stimulaciju. Ako ste raspoloženi za malo zabave, predloži partneru da se poigra jezikom i iscrta tvoju omiljenu riječ. Osim što ćete se dobro zabaviti, na ovaj način ćeš sasvim sigurno doći do vrhunca.

shimmer fallback

Produljite vrijeme koje provodi 'tamo dolje'

Dok ste okrenuti jedno prema drugome u krevetu, tvoj partner neka se spusti sve dok ti ne bude između nogu i tako da može nasloniti svoju glavu na unutarnju stranu tvojih bedara. U ovom će mu položaju biti dovoljno udobno pa će ti moći pružiti malo više pažnje i vremena za kojim žudiš. I stručnjaci za seks parovima koji koriste kunilingus kao predigru predlažu da udvostruče ili čak utrostruče vrijeme tijekom pružanja oralne stimulacije.

shimmer fallback

Pogledajte erotski film

Gledanjem pornografije žene se mogu uzbuditi jednako brzo kao i muškarci, pokazalo je nedavno istraživanje Sveučilišta McGil. Prema tome, kada ti partner pruža oralni seks smjesti se tako da usput možeš uživati i u erotskom filmu na tv-u. Seksolozi ističu da će to dodatno uzbuditi i tebe i njega i sasvim ti sigurno omogućiti sjajan orgazam.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.