Užitak je zajamčen

Pet trikova za oralni seks koji će te dovesti do nevjerojatnog orgazma

Oralni seks ima brojne prednosti, a uz ove sjajne savjete sasvim ćeš sigurno doživjeti seksualni vrhunac za pamćenje

pexels-rodrigo-souza-2531611.jpg
Foto: Pexels

Da bi doživjele vrhunac, većini žena potrebne su razne stimulacije, uključujući i onu oralnu, a to su potvrdile i brojne studije koje su stručnjaci za seksualne odnose provodili tijekom godina svojih istraživanja.

Image
Seksi savjeti

Zapali vatru u spavaćoj sobi: Sedam trikova za vrući seks zimi

Oralni seks ženama donosi brojne prednosti, a ako je tvoj partner već savladao sve osnove i zna kako te zadovoljiti, uz nekoliko sjajnih trikova koje ti otkrivamo u nastavku cijelo to iskustvo moglo bi postati još bolje i zajamčeno te dovesti do nezaboravnog vrhunca.

Potakni partnera da se fokusira na sve tvoje erogene zone

Studije su pokazale da žena, osim genitalija, ima i brojne druge erogene zone kao što su grudi, usne, vrat, uši i stražnjica pa daj to svom partneru do znanja. Neke žene mogu čak i doživjeti orgazam stimulacijom tih mjesta na tijelu. Prije nego se fokusira na ono glavno, neka te partner ljubi, dodiruje i gricka po bradavicama ili unutarnjoj strani bedara ili na nekim drugim područjima gdje ti godi i to će zasigurno rasplamsati strasti i omogućiti ti da doživiš nezaboravni orgazam.

Image
Foto: Pexels

Sjedni na nešto više

Ako ste, primjerice, u bazenu, sjedni na rub bazena i prebaci noge preko njegovih ramena dok je on u vodi i pruža ti oralni seks. Ipak, veće su šanse da nemate bazen, pa ovaj trik prilagodite nešto realnijim mjestima radnje. Primjerice, ovo sasvim dobro funkcionira i na rubu kuhinjske radne ploče, čvrstog stola ili perilice rublja. Dajte mašti na volji i usudite se eksperimentirati. Kako pojašnjavaju seksolozi, ovaj položaj pružatelju oralnog seksa omogućava da maksimalno koristi svoje usne, jezik i ruke kako bi partnericu doveo do vrhunca. Osim toga, tebi će pružiti savršeni pogled na njega dok te zadovoljava.

Image
Foto: Pexels

Poigrajte se jezikom

Neka tvoj partner legne na krevet ili na neku drugu površinu gdje mu je udobno, a ti čučni iznad njega kako bi ti mogao pružiti oralnu stimulaciju. Ako ste raspoloženi za malo zabave, predloži partneru da se poigra jezikom i iscrta tvoju omiljenu riječ. Osim što ćete se dobro zabaviti, na ovaj način ćeš sasvim sigurno doći do vrhunca.

Image
Foto: Pexels

Produljite vrijeme koje provodi 'tamo dolje'

Dok ste okrenuti jedno prema drugome u krevetu, tvoj partner neka se spusti sve dok ti ne bude između nogu i tako da može nasloniti svoju glavu na unutarnju stranu tvojih bedara. U ovom će mu položaju biti dovoljno udobno pa će ti moći pružiti malo više pažnje i vremena za kojim žudiš. I stručnjaci za seks parovima koji koriste kunilingus kao predigru predlažu da udvostruče ili čak utrostruče vrijeme tijekom pružanja oralne stimulacije.

Image
Foto: Pexels

Pogledajte erotski film

Gledanjem pornografije žene se mogu uzbuditi jednako brzo kao i muškarci, pokazalo je nedavno istraživanje Sveučilišta McGil. Prema tome, kada ti partner pruža oralni seks smjesti se tako da usput možeš uživati i u erotskom filmu na tv-u. Seksolozi ističu da će to dodatno uzbuditi i tebe i njega i sasvim ti sigurno omogućiti sjajan orgazam.

Image
Foto: Pexels