Top 5 najgorih mjesta za upoznavanje frajera

Ako si u potrazi za partnerom, ovo su mjesta koja trebaš izbjegavati

Top 5 najgorih mjesta za upoznavanje frajera

Ako si u potrazi za partnerom, onda zasigurno izlaziš na mjesta na kojima bi mogla upoznati nekog slatkog frajera. Ipak, želiš li pronaći dobro partnera za dugoročnu vezu, morala bi obratiti pažnju na mjesta za upoznavanje muškaraca jer velika je vjerojatnost da tražiš na krivim mjestima.

U nastavku donosimo neka od najgorih mjesta za upoznavanje novih muškaraca koja bi trebala izbjegavati.

Foto: Unsplash

Bar

Iako su možda neke od tvojih prijateljica svog partnera upoznale upravo u baru ili diskoteci, to zapravo i nije najbolje mjesto za sklapanje novih poznanastava. Naime, većinu vremena na tim mjestima muškarci su pod utjecajem alkohola, glasne glazbe ili TV-a, što baš i nisu najbolji uvjeti kvalitetan razgovor, zar ne?


shimmer fallback

Vjenčanja

U filmovima često možemo vidjeti kako je djevojka upravo na nečijem vjenčanju upoznala muškarca svojih snova. Ipak, to se uglavnom dešava samo u filmovima, a ne i u realnosti. Većina samaca na vjenčanjima se želi samo dobro zabaviti i eventualno pronaći djevojku s kojom će provesti noć.


shimmer fallback

Aplikacije za dejtanje

Nema ništa lošeg u korištenju aplikacija za upoznavanje koje su namijenjene samcima, poput Tindra, no ako si u potrazi za ozbiljnom vezom i idealnim partnerom, onda bi trebala izbjegavati takva dopisivanja jer nikad ne možeš znati kakva se osoba krije iza određenog profila.


shimmer fallback

Ured

Odnosi s kolegama na poslu trebali bi ostati na toj nekakvoj kolegijalnoj razini, a sve više od toga moglo bi te uvaliti u nevolje. U većini slučajeva afere s kolegama na poslu neće dovesti do ozbiljnih veza, već samo izazvati čudne i neugodne situacije.

shimmer fallback


Sprovod

Upoznavanje frajera na sprovodu definitivno nije dobra ideja zato jer su svi emotivno ganuti (više nego inače), a i pomalo je morbidno i čudno.  


shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.