Oralni seks nikada nije bio zabavniji

Dovest će vas do ludila: Najbolje poze za oralni seks u kojima ćete oboje uživati

Oralni seks jedno je od najintimnijih iskustava, a kako biste ga ti i tvoj partner doveli na novu razinu, isprobajte ove poze za obostrani užitak

oralni-seks.jpg
Foto: Unsplash

Oralni seks samo je jedan od oblika spolnog odnosa i predigre, a budući da je ujedno i najintimnija stvar koju možemo učiniti s nekim, vrlo je važno pristupiti mu kako treba (i, naravno, upustiti se u njega s osobom kojoj vjerujemo). A to se ponajprije odnosi na odabir poze za oralni seks koja će najbolje odgovarati tebi, tvom partneru, ali i situaciji u kojoj se nalazite.

Image
Probaj nešto novo

Seks bez penetracije? Uz ove poze doživjet ćeš potpuno nove užitke

Kada je riječ o pozama za oralni seks, mogućnosti su beskrajne. Iako nam prvo na pamet pada poza 69 ili sjedenje na licu, poze oralnog seksa daleko su raznolikije - postoje one koje možete "odraditi" u ležećem položaju, a koje su ujedno i vrlo udobne, kao i one koje možete isprobati dok sjedite ili ležite na boku.

Bilo da ti i tvoj partner tražite nove dodatke za svoj repertoar ili ste početnici koji jednostavno traže poze za oralni seks koje će vam najbolje odgovarati, u nastavku ćete sigurno pronaći nešto za sebe. Izdvojile smo pet poza koje jamče užitak, a u kojima ćete uživati i ti i tvoj partner.

Udobnost na prvom mjestu

Neka partner koji prima oralni seks legne na krevet ili pod (po mogućnosti na tepih), s glavom naslonjenom na jastuk. Partner koji izvodi oralni seks također može leći - ali na trbuh - s glavom između partnerovih nogu. Partner koji izvodi oralni seks može se podupirati koliko god želi koristeći svoje laktove i koljena, a ova je poza udobna koliko i seksi, jer nudi odličan pogled za oba partnera.

shimmer fallback

Opušteno sjedenje na licu

Neka partner koji izvodi oralni seks legne na leđa na pod, krevet, kauč ili drugo mjesto po izboru, a partner koji prima oralni seks neka sjedne na partnerovo lice. No umjesto da sjedi uspravno i gleda prema dolje, partner koji prima oralni seks treba se nagnuti naprijed tako da bude na sve četiri, oslonjen na ruke ili laktove. To ublažava neugodu i neudobnost povezanu s klasičnim sjedenjem na licu.

shimmer fallback

Bočni 69

Poza 69 je klasik s razlogom, ali može biti zastrašujuća ako ju nikad prije niste probali. Okretanjem položaja na bok dobit ćete istu uzajamnu stimulaciju bez potencijalnog gušenja, a uz to je i puno lakše za izvesti. Započni tako što ćeš leći na bok, okrenuta prema partnerovim genitalijama, a i on neka učini isto. Možeš podići nogu prema gore i omotati je oko partnera kako bi ga privukla bliže i povećala pritisak.

shimmer fallback

Iz sjedećeg položaja

Započnite tako što ćete ti i tvoj partner sjesti rame uz rame na kauču, a zatim naizmjenično izvodite oralni seks jednostavno tako što ćete se nagnuti glavom prema genitalijama. Ovo može biti zabavan način da prekinete lijeno poslijepodne dok gledate TV i ubacite malo uzbuđenja u svakodnevicu.

shimmer fallback

Noge prema bedrima

Ako ti nije ugodno imati lice partnera između bedara, pokušaj leći na bok za ugodniji oralni seks. Okreni se na bilo koju stranu i povuci bedra prema prsima - držeći stopala malo ispružena ispred sebe. To tvom partneru nudi pristup tvojim glavnim erogenim zonama, a tebi će biti puno udobnije.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.