Probaj nešto novo

Seks bez penetracije? Uz ove poze doživjet ćeš potpuno nove užitke

Vrhunac možeš doživjeti i drugim tehnikama i to vrlo lako i jednako uzbudljivo, a to shvaća sve više parova diljem svijeta. Neki čak preferiraju takav seks tvrdeći da im donosi više užitka

pexels-douglas-lima-1824944.jpg
Foto: Pexels

Jedan od najrasprostranjenijih mitova kada je seks u pitanju jest onaj da seks bez penetracije nije seks. Ali istina je nešto drugačija. Vrhunac možeš doživjeti i drugim tehnikama i to vrlo lako i jednako uzbudljivo, a to shvaća sve više parova diljem svijeta. Neki čak preferiraju takav seks tvrdeći da im donosi više užitka.

Ako si po prirodi avanturist i spremna za nove stvari, ostavi klasični seks 'sa strane' i otvori svoj um i tijelo za nove spoznaje. Seksualnost je čarobna i vrhunac je moguće postići brojnim tehnikama, a dobar put ka tome je da otkriješ koje su tvoje erogene zone a zatim i što preferiraš u seksu osim samog klasičnog seksa. To može biti puno uzbudljivije od svega što si do sada probala. A kako bi si priuštila odličan seks bez penetracije donosimo ti ove poze koje moraš isprobati.

Uposli grudi

Tvoje grudi ne služe samo za maženje, točnije ne mora se samo njih maziti, i one mogu biti te koje pružaju zadovoljstvo. Ako je tvoj partner otvoren za takve igrice predlažemo da mu pokažeš novu funkciju svojih grudi koje ćeš uposliti da se igraju s njegovim ponosom. Kako? Jednostavno! Penetracija se ne mora postići samo vaginalno, a to dokazujemo ovom pozom u kojem tvoj frajer položi svoj ponos između tvojih grudi - sve ostalo je čisti užitak. Ovo je moguće izvesti iz više perspektiva, a bitno je jedino da žena za veći užitak pritisne grudi jednu uz drugu, to će ga sigurno izluditi.

Image
Foto: Pexels

Seksi masaža

Okej, to nije poza sama po sebi, ali je vrlo erotičan način da se spojite fizički i mentalno. Izmjenjujte se ležeći na trbuhu dok jedan partner sjedi na onome kojeg masira. Za veći užitak upotrijebi ulje za masažu, pusti neku romantičnu muziku i nemoj se sramiti erotično masirati svoga partnera. Počni s gornjim djelom leđa i lagano se spuštaj prema njegovom najosjetljivijem dijelu. Ovakve masaže su vrlo opuštajuće i dovest će tvog partnera u posebno stanje uma koje će mu dati mogućnost da doživi intenzivni vrhunac.

Image
Foto: Pexels

Cheeky Monkey

Ljubitelji guze su stigli na svoje. Ova poza omogućuje vam vruće igrice bez izravne penetracije, ali će vam otvoriti posve nove mogućnosti za užitak. Ako si sklona eksperimentiranju i naginješ analnom seksu, ovo će te dovesti do vrhunca kao i tvog partnera. Lezi na trbuh, a partner neka se poigra tvojim guzovima tako da između njih smjesti penis.

Image
Foto: Pexels

Solo igrice uz gledanje

Uzajamno samozadovoljavanje može biti vrlo uzbudljivo, pogotovo ako želiš istražiti voajera u sebi. Izaberite si najudobniju pozu i uživajte gledajući jedno drugo dok se samozadovoljavate. Ima nešto magično u tim pogledima koji su prepuni seksualnog naboja. Ovakve poze iako nema fizičkog kontakta mogu vas povezati na emocionalnoj razini.

Image
Foto: Pexels

Poza 69

Ovo je jedna od onih poza o kojoj svi pričaju. Može biti pomalo neugodna dok se potpuno ne opustiš i ne predaš trenutku, ali nakon vatrenog vrhunca mogla bi se zaljubiti u nju. Uz klasičnu varijantu gdje ležiš na partneru (ili on na tebi) moguće ju je izvesti i na drugačiji način. Ako oboje legnete na bok okrenuti jedno prema drugom dobit ćete potpuno novu varijantu ove poze ali i dodatno uzbuđenje jer ćeš imati veću priliku istražiti partnerovo tijelo kao i on tvoje. Zato se prepusti mašti i uživaj.

Image
Foto: Pexels

Criss Cross

Ako si ljubiteljica uzajamne masturbacije, ova poza će te raspametiti jer ti omogućuje kontakt s tvojim partnerom što kod samozadovoljavanja nije slučaj. Izvodi se tako da partner sjedi a ti sjediš na njemu okrenuta licem. Imate taman mogućnosti za solo igrice ali i za nježnost jer vam ova poza omogućuje izmjenjivanje poljubaca i dodira.

Image
Foto: Pexels

Igranje igrica

I ova poza kao i prethodna uključuje uzajamnu masturbaciju, ali s dodatnim uzbuđenjem koje se krije u seksi igricama, a tajna je da ne znaš koja je igračka u pitanju. Da začiniš malo igru pod plahtama, dogovorite se da jedno drugome kupite igračke, ali da nijedno od vas ne zna što je onaj drugi kupio. Igraj se s njima pred partnerom, a onda se igraj i s njim jer to će ga tek izluditi. Ovo je idealno za one koji su otvoreni za istraživanje svoje seksualnosti.

Image
Foto: Pexels