Prste k sebi

Bad guys: Tipovi frajera koje trebaš izbjegavati (pod svaku cijenu)

Mnoge od nas slabe su na zločeste dečke, a iako ima nešto neodoljivo u tom tipu muškaraca, ponekad je bolje tu priču ni ne započinjati i sačuvati svoje srce

allef-vinicius-AlDYIRJ5Upk-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

I like a bad boy, you can't stop me, I love bad boys for life… pjeva Jesy Nelson u svom novom hitu Boyz. Doista, ima nešto magnetski privlačno u tom tipu frajera, nešto što nas često dovodi do toga da izgubimo glavu. Potajno maštamo o tome kako će se zločesti dečko samo radi nas promijeniti i postati dobrica - iako ne razmišljamo tome da će time moguće i izgubiti na privlačnosti.

shimmer fallback

Iskreno, svaka od nas ima neku prijateljicu koja se zaljubila u takvog muškarca - a možda si ta prijateljica bila ti. Unatoč svim jasnim upozorenjima da priča neće imati sretan kraj, jurnula si u ovu uzbudljivu romansu i završila slomljena srca.

Psiholozi tvrde kako razlog za ovakvo bezglavo ponašanje dijelom leži u našoj biologiji. Privlače nas muževni muškarci jer su oni ti koji 'nose dobro sjeme', odnosno oni koji imaju dobre gene kakve želimo za naše potomke. Ako ostavimo biologiju po strani, loši dečki nas privlače jer nam druženje s njima omogućava da se oslobodimo pritiska da uvijek moramo biti dobre djevojčice. Zahvaljujući njihovom pustolovnom i hrabrom duhu i mi možemo probuditi buntovnicu u sebi.

Image
Čitaj ga kao otvorenu knjigu

Muški govor tijela: što ti ON podsvjesno poručuje?

Najbolje se, kažu, uči na vlastitim greškama pa ćeš se možda morati i koji put opeći prije no što prođeš ovu školu. No, ako je ikako moguće, nastoj izbjeći izlazak s jednih od ovih 5 tipova zločestih momaka - jer su prilično opasni za tebe:

Igrač

U redu si s tim da još niste javno obznanili vašu vezu i promijenili status na svojim Facebook profilima. No, ako izlazite već neko vrijeme, a on ne pokazuje želju da postaneš njegova jedna i jedina, već pod svaku cijenu nastoji ostaviti sve opcije otvorenima, vrijeme je da pogledaš stvarima u oči. On ne namjerava prestati igrati svoju igru, a ozbiljan veza nije mu na listi prioriteta.

shimmer fallback

Kontrol frik

Tip koji ti govori što bi trebala odjenuti i s kim bi se trebala, a s kim se ne bi trebala družiti ne da je zločest, on je potpuna katastrofa za svaku ženu. Kontrol frikovi ne samo da nisu materijal za kvalitetnu vezu, nego kako vaš odnos odmiče, postat će sve gori u ograničavanju tvoje slobode i zahtijevat će sve više od tebe. Nemoj si ovo dozvoliti, on ne zaslužuje drugi ni date s tobom - a kamoli nešto više.

shimmer fallback

Egomanijak

Ovo je tip frajera koji je uvjeren da je bogomdan. U njegovim očima nitko mu nitko nije ravan - a to nisi ni ti. Na početku veze, dok još nosiš famozne ružičaste naočale na nosu i sama možeš povjerovati da je on najbolji ikad, ali kad leptirići odlepršaju, njegov će ti stav opako početi ići na živce - ako imaš imalo samopoštovanja.

shimmer fallback

Sam protiv svih

Neki zločesti dečki imaju paranoični stav da se cijeli svijet urotio protiv njih. Iz nekog razloga vjeruje kako ga svi ga mrze i svi su mu neprijatelji - i to zato što je tako poseban. Istina je da ga zapravo nitko ne mrzi, samo ljudima ide na živce i čekaju da napokon odraste.

shimmer fallback

Hoće samo seks

Osim ako i tebi nije fizička ljubav jedino što trenutačno tražiš, nemoj gubiti svoje vrijeme i energiju na ovaj tip zločestog dečka. On je vješt manipulator koji dobro zna kako može žene odvući u krevet. Misliš da ga možeš promijeniti? Vjeruj nam, isto su mislile i posljednjih 5 djevojaka s kojima je spavao.

shimmer fallback

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.