Vruće igre

7 stvari koje su muškarcima potajno seksi kod žena

Ponekad najjednostavnije stvari mogu najviše osvojiti muškarca

profimedia-0541397428.jpg
Foto: Profimedia.hr

Često smo okruženi različitim teorijama i mislimo da su za zavođenje i razvijanje seksi ozračja između dvoje ljude potrebne velike i glamurozne stvari - od crvenih ruža do savršenih outfita i arhitekture. No, ponekad su najjednostavnije stvari te koje stvaraju iskru i onu mističnu seksi atmosferu između muškarca i žene.

Image
Tehnike zavođenja

Želiš ga natjerati da stalno razmišlja o tebi? Usvoji ove trikove

Zato se nije loše podsjetiti na neke sitnice koje možda zaboravimo uz gledanje velikih ljubavi na filmu. Muškarci su jednostavna bića i na ženama su im često seksi one slatke i obične sitnice. Stoga u nastavku pročitaj koje stvari muškarce često najviše uzbuđuju.

Kad ga žena nadmudri

Iako se svaki muškarac želi osjećati pametno, osjećaj da je žena jako inteligentna i čak iznad njega može biti jednako zavodljivo koliko i ljepote žena. Uključi se u zanimljiv i provokativan razgovor pa ćeš vidjeti kako muškarac ispravlja leđa i počinje obraćati pozornost na tebe, piše Cosmopolitan.

shimmer fallback

Prepoznatljiv miris

Igraj se s parfema kada ideš na spoj i želiš zavesti muškarca. Asocijacija na miris može izazvati intimna sjećanja, a tvoj miris ima moć jer će ga podsjetiti na prvi poljubac, jutro poslije i sve između. Sve to zbog jednostavnog ulaska u sobu i posebnog mirisa.

shimmer fallback

Neusklađeno donje rublje

Samo zato što te voli vidjeti u tvom najboljem donjem rublju, ne znači da moraš živjeti u njemu. Želi te također vidjeti i u sportskom grudnjaku i gaćicama i to će mu biti jednako seksi. Tako zna da nisi planirala seks, ali te je uspio zavesti.

shimmer fallback

Poruke nakon kojeg pića više

Pisanje poruka nakon noćnog izlaska i čašice više može biti zabavno, ali često ujutro zbog toga zaboli glava. No, muškarcima je to seksi i zabavno i neće im biti teško kada im žena kaže da joj nedostaje i da se odlično provela.

shimmer fallback

Kad naručiš ono što voliš

Večer s jeftinijim pivom i omiljenim hamburgerom siguran je način da ga više zainteresiraš. To će mu biti znak da upoznaje pravu tebe i da se ne skrivaš pred njim.

shimmer fallback

Kada se prepustiš

Problemi na putovanju ili tvoj stresni dan na poslu i kod muškaraca stvara pritisak i nervozu. Umjesto toga, nauči kako se smijati sebi i ako pokuša izmamiti osmijeh, dopusti mu. Sviđat će mu se osjećaj da je nešto napravio i da se osjećaš bolje.

shimmer fallback

Kada uživaš u svemu

Pospano lice i napola uklonjena šminka kombinacija su od kojih neke djevojke bježe, ali nema ničeg seksipilnijeg od djevojke sigurne u sebe. Pogotovo kada još sneno razmišlja o večeri prije, a to će mu pokazati da ste vas dvoje nešto posebno.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.